Начало Забавление Нова шега с нас. Македонка се страхува: Ще ми сложат БГ ваксина...

Нова шега с нас. Македонка се страхува: Ще ми сложат БГ ваксина и ще се събудя българка

От съседите ни пуснаха клип с македонка, която крещи от срах, че има опасност да я чипират и да се събуди като българка

Дали с цел подобряване на отношенията или добър жест, премиерът Бойко Борисов реши да предостави част от ваксините, които България е поръчала, на част от държавите в Западните Балкани, включително и Северна Македония. Но в съседката ни решиха да се пошегуват и с това. След като комедийното предаване „Зевзекмания“ направи скеч, в който се горят български паспорти, сега шоуто се подигра с ваксините, които ще дарим на Северна Македония.

В уж репортаж със случаен минувач на улицата, жена заявява, че „няма да се ваксинира с българска ваксина“, а уж репортерът просто иска да знае какво мисли тя за новите кадрови решения в кабинета.

„Няма да се ваксинирам с българска ваксина! Тия ни се правиха на братя, на приятели, почнаха да ни продават цигари, ама не. Да умирам, няма да се ваксинирам с българска ваксина!“, заявява жената.

След това допълва: „Слушай, знаеш ли какво четох из вестниците? Че Сърбия и Хърватска започват да се ваксинират сега, а ние чак до март ще чакаме! А и от къде да знам, като ме ваксинират с тия български ваксини, дали няма да ми сложат някой чип и утре да се събудя и да се мисля за българка. Абе няма шанс да се вакснирам с българска ваксина. Няма шанс!“

Днес.бг

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР