Начало Забавление НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ! Тримата Български Тенори при проф. Вучков ВЪЗХИТИХА БЪЛГАРИЯ...

НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ! Тримата Български Тенори при проф. Вучков ВЪЗХИТИХА БЪЛГАРИЯ с ВЕЛИКОЛЕПНИ ПЕСНИ! Уникалните им гласове ще ви напълнят ДУШАТА! (ВИДЕО)

В култовото предаване „Времена и нрави“ на проф. Вучков гостуваха трима специални гости. Вечерта се превърна в истинско удоволствие и наслада за сетивата на хиляди българи, а самото предаването на уникалният проф. Вучков се превърна в музикална перла като зазвуча с невероятните гласове на Тримата тенори: Борис Луков, Веселин Вачев и Георги Петров.

Каквото и да напишем за Тримата тенори от „Уникалните гласове“, ще бъде малко, за да изрази напълно, това, което правят. Най-добре то може да бъде разбрано, когато ги чуете на живо. Чудният език на музиката сближава хора от различни поколения, култури и националности – докосва непосредствено във време и пространство и в пъстрото световно наследство, богатството на човешкия дух.

Прочутите ни изпълнители са вече световни звезди, които пеят пред многомилионна публика в концертни зали, стадиони, по телевизията, съчетават красотата на оперния глас с различни музикални жанрове като поп, рок, джаз и др., не само популяризират операта, но и постигат по-най добър начин, онова, което е мисия на универсален език като музиката – да сближава хората.

Това развитие продължава и в България, която е световно известна и призната със своите прекрасни оперни певци. Триото от The Unique Voices стартира развитието си от 2007 година като през 2009 достига оптимален състав, за да може да предложи на българската и международна публика най-доброто качество. Това са талантливите тенори Георги Петров, Веселин Вачев и Борис Луков. Със своята пъстрота, хъс, уникални и допълващи се гласове и страхотен стил, те формират един добър екип и успяват да станат най-успешното трио български тенори с множество концерти на престижни български и международни сцени.

Тримата тенори от The Unique Voices пеят винаги на живо и изумяват и пълнят най-големите сцени на Националния Дворец на Култура (зала 1), Софийска Национална Опера, Пловдивския Драматичен Театър, Варненска Опера, Летния театър в Бургас …..Също така световните сцени в САЩ (Бродуей – Ню Йорк, Вашингтон, Чикаго, Детройт), Канада (Торонто, Монреал), Русия (Москва, Нижний Новгород), Германия, Румъния, Естония и др. В техния репертоар може да чуете велики класически арии и канцонети, руски песни, български песни, евъргрийни, популярни песни в различни стилове – рок, поп, джаз, латино и др.

Понякога има моменти, в които думите не стигат…, затова трябва да продължим на този благозвучен и приятен за ухото език! Гледайте и се наслаждавайте! Маестро – Музика!

Видео: ЕВРОКОМ

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР