Начало Забавление Новият Скеч на Тутурутка (100% смях) – Всички екстри (ВИДЕО)

Новият Скеч на Тутурутка (100% смях) – Всички екстри (ВИДЕО)

Когато става въпрос за забавление, за едни от уникалните майстори на смешния скеч, то несъмнено се свързва с името на „Тутурутка“. Емблематичните Тутурутка не е лесно да се забравят и всеки път когато ги гледаме ни въздействат със страхотна актьорска игра и голяма порция смях.

Във видеото по-долу ще видите уникалния образ – един обикновен водач на култовия „Трабант“, който се среща с колега с далеч по-луксозна, мощна и съответно много по-скъпа кола. Въпроса за „екстрите“ в колите е основна във видеото. Оказва се, че обикновеният Трабант не е чак толкова обикновен, а има „специален тунинг“ (екстри), който новите коли нямат. Ще разберете какви като изгледате видеото.

Започва едни уж „случайни срещи“, подигравка и осмиване на богатите батковци (както обикновено с малък умствен багаж и не-особено голямо чувство за хумор). Насладете се на репликите на тези колоритни и силно актуални образи от нашето ежедневие. Изгледайте до край. Финала е „Черешката на тортата“.

Припомнете си едно доста популярно име и един страшно забавен образ на ТУТУРУТКА, разсмял хиляди зрители, винаги над нещата, непредсказуем и носещ незабравимо настроение. Гледайте – ще припаднете от СМЯХ!

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР