Начало Забавление Силви Вартан – „Облаче ле, бяло“ (ВИДЕО)

Силви Вартан – „Облаче ле, бяло“ (ВИДЕО)

678
0
СПОДЕЛИ
- Място за Вашата реклама -

Силви Вартан, грандамата на френската музика от български произход, се готви за грандиозни концерти в София и Варна. През април (19-21) тя се завръща в страната ни с последното за музикалната ѝ кариера турне.

Вече изминаха 28 години след първия й концерт в България, който се превърна във фурор, а хиляди зрители се просълзиха, когато тя изпя популярната песен „Облаче ле бяло“.

Историята на Силви Вартан е известна на поколения българи. Всички са чували за 7-годишното момиченце с руси коси от Искрец, което напуска България със своите родители, години наред живее без собствен дом, но пък съдбата е благосклонна и я превръща в една от най-обичаните певици на Стария континент.

Славата и успехът не са променили с нищо Силви Вартан. И днес българите я намират за много земна, откровена и забавна. Няма проблем да ми говорите на български, трудно ми е да говоря, но го разбирам, са думите, с които Вартан започва разговор с почитателите си от България. / bnr.bg

Сърцето на Силви е по-голямо от границите на държавите, защото благотворителните дейности са нейна първостепенна мисия. Това доказва, че Силви е не само известна звезда, но и велик човек и благодетел, който милее за Родината си. Чуйте и се насладете на това прекрасно, емоционално и носталгично изпълнение, което докосва душата на всеки българин и разплака хиляди в страната и чужбина.

loading...

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР