Начало Култура История Икона на Левски открити в ниша под бесилото на Сиявуш Джамия (Св....

Икона на Левски открити в ниша под бесилото на Сиявуш Джамия (Св. София)

При разкопки в Сиявуш джамия строителите на капитализъма са намерили бесилото на Великия Левски в стената на джамията и ниша вкопана под него с икона на Дякона . Строителите на капитализъма от страх, че лобното място и гроба ще се превърне в място за всенародно поклонение за делото и паметта на на Апостола на свободата и народът ще свали омразната монархия и ще построи единний светлий комунизъм с народна република, потурчват откритието.

Скица от тефтерчето на Великия Левски показва лобното място и гроба му

Отдавна сред каките почитателки на сръбска скара се говори за изгубен тефтер, един от седемте на Великия Левски, в който той е пророкувал наред с други пророчества къде и как ще загине и е дори направил собственоръчно скица на лобното си място под псевдонима Илю Терзията.

Мале, иди в София в джамията, сложи черна шамия, там е бесилото и гроба ми, всички ги знаят “ е записал Апостолът.

Екзекуциятя е извършена в двора / на стената / на Сиявуш джамия или Св. София!

Отдавна сред каките почитателки на сръбска скара се говори и за тефтерчето на католическо падре присъствувало на Обесването на Великия Левски, в което отеца е скицирал ескиз на екзекуцията, но следите му се губят във хълмовете на времето. За науката и история в България, тайната на изповедта е съкровена, и от БАН се бяха примирили, че Ватикана няма да я наруши и българите никога не ще да научат , как е бил обесен Великия Левски, за разлика от Апостолите им.

И този тефтер се намери!

Остават още четири!

Източник: https://marknatan.blog.bg/history

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР