Начало Култура Вяра Аве Мария на арамейси език, езикът на Иисус Христос! Божествено изпълнение, което...

Аве Мария на арамейси език, езикът на Иисус Христос! Божествено изпълнение, което лекува, разплаква и пречиства! (ВИДЕО)

Скъпи приятели, знаете ли на какъв език е говорил нашият Господ ? Това е арамейският – родният език на Иисус Христос. А днес ви предлагаме да чуете и да се насладите на едно божествено красиво изпълнение на известната песен „Аве Мария“.

Група учени от университета в Йерусалим са превели това класическо произведение на арамейски език, езикът на нашия Господ Иисус Христос и неговата Свята Майка Мария. След това са дали песента да се изпълни на два гласа и са я записали, за да достигне и до нас.
Резултатът ще ви изненада…, а нищо чудно ако се разплачете от красотата на текста и силното, докосващо душата изпълнение…

Направили експеримент: Когато пуснали тази песен на пациенти в болница, очудени от резултата били не само лекарите! Болните се подобрявали и у тях вече нямало мигрени, депресии и страхове…В течение на 21 дни, слушането на това изпълнение премахнало от пациентите уплахата и подобрило общото им здравно състояние…

Нека да се насладим! Затворете очи и слушайте с чиста душа и тази красива песен и вярвайте, че Бог е с вас, обича ви и няма да ви остави на паниката и страха, защото тази песен е вдъхновяващо творение от Светия Дух. А на нас това е нужно в този момент да чуем!

1 КОМЕНТАР

  1. Цитирам: А на нас това е нужно в този момент да чуем!

    Не само в този момент, а във всеки един момент 🙂

    Много е красиво!

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР