Начало Култура Новата песен на Веси Бонева – “Елате си” показа какво е да...

Новата песен на Веси Бонева – “Елате си” показа какво е да си Родолюбец! Чуйте тази прекрасна песен със светла кауза за завръщане в България! (ВИДЕО)

Една похвална инициатива с песен, която трябва да се чуе от колкото може повече българи, пръснати по целия свят. Прекрасното видео на Веси има топло послание към всички българи, да се завърнат в Родината и да работят за нейният просперитет. Песента е един великолепен пример за родолюбие и истински патриотизъм.

България и българският народ имат потребност от повече песни-каузи като тази. Идеята на младата певица е прекрасна, като този начин ще може да достигне до истинската цел на нашата обща кауза – ключът към сърцата сред по-младите за любов към Родината. Наша гордост е, че прекрасни изпълнителки като Веси Бонева творят и мислят за едно по-светло бъдеще за всички българи. За каузата на една Светла и Чиста България!

Текстът на песента ще ви накара да се замислите, а включените в нея фолклорни мотиви ще са радост за всеки почитател на народната музика. Чуйте и вие този уникален ХИТ! Ще ви докосне – гарантираме!                                                           Екипът на Опознай България благодари за предоставените кадри и информация и изказва своите поздравления към Веси и нейната сестра – Ваня Бонева, по чиято идея е заснето видеото в Родопите.

Снимките са осъществени в село Проглед и по самото било, заобиколено от вековни смърчови гори. В сюжета могат да се види връх Снежанка, недалеч е Роженската обсерватория. Всички лица заснети във видеото са реални, като жителите на селото участваха безвъзмездно за каузата. Изказва се специална благодарност на кмета на селото Марио Куцинов, Община Чепеларе и учениците от „Васил Дечев“ гр Чепеларе и Читалище Родопска Искра!

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР