Начало Култура Песен на Кирилица (Българица) разплака американци и англичани (ВИДЕО)

Песен на Кирилица (Българица) разплака американци и англичани (ВИДЕО)

Песен на Кирилица (Българица) разплака американци и англичани (ВИДЕО)

Най-накрая се появи едно момче, което да покажа какво е глас, какво е изпълнение и да удари шамар на пошлата англосаксонска култура, която ни заобикаля. Димаш от Казахстан показа на американци и англичани на цял свят, че псевдокултурата, която създават не струва.

Филми, които да гледаме с пуканки и Кока-Кола в ръце, песни които да слушаме и да забравяме веднага след като сме ги чули. Не произведения на изкуството, а еднодневки. Но ето че това момче от Казахстан ни показа на всички нас какво е песен, какво е дълбочина. С това си изпълнение той разплака журито, което се е нагледало на таланти от цял свят.

Не може да не се гордеем, като българи, че песента е на руски, така да се каже на Кирилица (Българица). Азбуката която е поръчана от Цар Симеон Велики и създадена в огромните тогавашни български земи преди повече от 1000 години. Днес около 300 милиона души използват нашата азбука и тази красива песен е потвърждение за нейната сила. Пишете на Българица и се гордейте, че сте БЪЛГАРИ!
Ако не искате да плачете не слушайте тази песен! Димаш Любовь уставших лебедей | The Love of Tired Swans

Източник: chujdozemec.com

Димаш Кудайбергенов – “Грешная страсть”.

2 КОМЕНТАРА

  1. Това е видеомонтаж на различни събития.
    Под видеото пише ето това:
    „Друзья, этот ролик – наш ремейк, наша творческая версия, наш взгляд. Для придания больших красок мероприятию мы смонтировали вместе два события :
    – Видео фрагмент с трансляции выступления Димаша Кудайбергена на празднике ко Дню Полиции России в Кремлевском дворце (Москва);
    – Видео фрагменты с X-Factor USA 2012 с судьями: Саймон Коуэлл, Бритни Спирс и Деми Ловато.“

  2. Страхотна грешка в заглавието!!! Песните се пеят на различни езици, а не на азбуки! 🙂 В случая се пее на руски език.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР