Начало Култура Деси Добрева – Ах, къде е мойто либе? Невероятно изпълнение! (ВИДЕО)

Деси Добрева – Ах, къде е мойто либе? Невероятно изпълнение! (ВИДЕО)

Песента е прекрасна, обожават я милиони българи! Прочута е като българска народна песен от Македонската фолклорна област.
Музиката е на много високо ниво, и текстът е много добър- изпълнен с много съдържание и дълбок смисъл! И като се добави и великолепното изпълнение на Деси Добрева, всичко е направо неповторимо, уникално! Винаги слушаме тази песен, и не само нея, с голямо удоволствие!

Това са от тези песни, които, като ги слушаш, оставаш без дъх, и без думи! Особено харесваме македонските песни, защото са много мелодични и приятни за слушане, а и са много съдържателни, изпълнени с много смисъл, не че другите не са такива, напротив, но точно тази музика, сякаш много по- лесно и бързо достига до съзнанието на хората, докосва сърцата им, запомнят се по- лесно, и сякаш карат душата ти да трепнат, когато ги слушаш, оставаш без думи и без дъх!

Деси Добрева ги изпълнява страхотно! Ние лично много я харесваме, и като певица и като човек! Красива, много талантлива, много лъчезарно, и много позитивно настроена жена! Още като я чухме за пръв път, много ни хареса и допадна, обожаваме да я слушаме! Страхотна певица, и много талантлива и красива жена! Истинско удоволствие е, да я гледаш и слушаш!
Пожелаваме й да е жива и здрава, още дълго време да ни радва с таланта и присъствието си, и много успехи в живота, и в професионален, и в личен план!

Песента „Ах, къде е мойто либе“ е посветена на смелите български летци, които загиват, защитавайки българското небе по време на Втората световна война.
Чуйте и се насладете на това докосващо душата изпълнение, което е толкова красиво, че може ви накара да се разплачете.

Текст:
Ах, къде е мойто либе, дали мисли той за мене? Яз за него съм родена и за него яз ке умра. Яз за него съм родена И за него яз ке умра. Колиничих яз пред него и със сълзи на очите. Кажи,кажи верно либе, коя любиш освен мене. Кажи,кажи верно либе, коя любиш освен мене. Туй що рекох яз пред мама И когато бяхме двама Ако ли да ме излъжеш По-добре и яз да умрам Ако ли да ме излъжеш По-добре и яз да умрам. Ах,блазе му на душата Кой що люби верно либе Той безценен камък носи И е верен чак до гроба. Той безценен камък носи И е верен чак до гроба.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР