Начало Общество Новини Англичанин опита да се изгаври с възрастна баба на пазар в Пловдив,...

Англичанин опита да се изгаври с възрастна баба на пазар в Пловдив, но получи един заслужен…

Английски турист е бил ударен, след като е опитал да се държал нагло с възрастна жена, която продава зеленчуци на един от пазарите в Пловдив. Това разказа журналистът Стефан Северин, който е станал свидетел на случката, информира Блиц.бг.

Ето какво пише той:
„Нагъл англичанин опита силен български ритник! Който е ходил на пазар в Пловдив, има представа за най-представителния – Четвъртък пазар. Обикновено в подстъпите към лъскавите сергии седят баби, дошли от близките селца: с десетина яйчица, три-четири китки магданоз, няколко връзки лук, пет шест домата биволско сърце… да изкарат някое друго левче. Винаги съм ги уважавал и купувал от тях.

Но днес това, което видях, ме изпълни с гняв и с възхищение. Гняв, защото минава един скоклест, двуметров дънков англичанин и една от бабите го кани да си купи домати. Кретенът се обърна и показа на клетата старица среден пръст и взе да бълва нещо на английски. Наоколо онемяхме, но на секундата един младок скочи и заби в клющавия задник на поданика на Обединеното кралство такъв шут, че бобеницата направо се прегъна! Наглецът взе да крещи: полиция, полиция… Младокът повтори номера с шута, а наоколо хората го наградиха с аплодисменти! За такива – заслужен, як български шут! Може и на други места, не само в задника!”

2 КОМЕНТАРА

  1. аз не бих се спрщл само на 2 шута в гейския английски задник !! бих му изкъртил 2-3 зъба!

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР