Начало Общество Една от най-красивите ни актриси към Ласкин: Иване, убедена съм, че не...

Една от най-красивите ни актриси към Ласкин: Иване, убедена съм, че не се виждаме за последно!

СПОДЕЛИ
- Място за Вашата реклама -
снимка: dunavmost.com

Сигуна съм, че си в Божиите ръце и се моля пътят ти от тук на сетне да бъде светъл, какъвто беше ти!

Една от най-красивите български актриси Ралица Паскалева стана поредна голямата звезда, която изказа своите съболезнования за смъртта на Иван Ласкин.

Вижте какво написа във Фейсбук героинята от „Откраднат живот“:

„Казват, че хората, които си отиват на такива големи празници са чисти! Е .. Иван беше такъв – чист, светъл, откровен, понякога недоразбиран, но пък винаги верен на себе си!

Имах възможността да работя с него в Театър Българска Армия в първото ми професионално театрално представление. Смях се с глас на смешките му в „Чакащи артисти“ и докато чакахме да излезем за сцената ни пред публиката! Няма да забравя на първото ми представление как в тъмното ме хвана една ръка за рамото и каза „Успех, моето момиче!“. Думите на този на пръв поглед суров човек останаха в душата ми и от тогава за мен той е просто едно добро момче сложило маската на непоклатим мъж.

Всяка среща с него от този ден нататък беше като със стар приятел. Не бях толкова близка с него през годините колкото ми се е искало, но убедена съм, че не се виждаме за последно и ще можем да поправим това.

Иване, не знам какво тежеше на душата ти и защо си отиде толкова рано, но съм сигурна, че си в Божиите ръце и се моля пътят ти от тук на сетне да бъде светъл, какъвто беше ти!

Моите съболезнования на близките му.“

loading...

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР