Начало Общество Ето как Русия осигурява спокойствие и сигурност за децата си. За всяко...

Ето как Русия осигурява спокойствие и сигурност за децата си. За всяко новородено …

СПОДЕЛИ
- Място за Вашата реклама -
Русский мальчик – Мальчик в поле Автор: Ирина Герасименко (Новикова)

Младите хора са бъдещето на света! Трябва да се стимулират и подпомагат. РУСИЯ Е РАЗБРАЛА ТОВА и всячески подпомага родителите на новородени деца! Държавата дава почти 11 хиляди евро за ВСЯКО ВТОРО И СЛЕДВАЩО ДЕТЕ РОДЕНО В РУСИЯ! Дават се пари и за всяко второ и следващо осиновено дете.

Путин иска висока раждаемост, държавата да е населена с руснаци. ТАКА ТРЯБВА ДА Е И ТУК! ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СТИМУЛИРА БЪЛГАРСКИТЕ РОДИТЕЛИ И ТЕ ДА РАЖДАТ ДЕЦА! Парите обаче не могат да се прахосат за глупости! Родителите могат да ги похарчат само за ОБРАЗОВАНИЕТО НА ДЕТЕТО и за ПОДОБРЯВАНЕ УСЛОВИЯТА МУ НА ЖИВОТ! Резултат от тази програма има! В Русия има положителен прираст на руското население!

Кога и ние ще действаме така! ВМЕСТО ДА СТИМУЛИРАМЕ РОМИ ДА ПРАВЯТ ДЕЦА НА КИЛОГРАМ, ДА СТИМУЛИРАМЕ МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ! В русия финансирането не е само финансово. Водят се мащабни кампании против употребата на тютюн и алкохол, за да не страдат хората и да водят по-добър живот. Родителите на многодетни семейства ПОЛУЧВАТ БЕЗПЛАТНИ ПАЦЕЛИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО! Ако имаш три или повече деца, ще получиш земя, на която да построиш голям и хубав дом.

РУСИЯ Е РЕШЕНА ДА ИНВЕСТИРА В БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА! Освен да подпомага плодовитите родители, правителството ще помага на бездетните семейства да заченат и да се излекуват. ДАВАТ СЕ ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ДЕЦАТА, ПРАВЯТ СЕ ДАНЪЧНИ ОБЛЕКЧЕНИЯ НА ГОЛЕМИТЕ СЕМЕЙСТВА! Помага се на ДЕЦАТА, КОИТО НЯМАТ РОДИТЕЛИ! Подобряват се условията в домовете за родителска грижа. Децата се стимулират, за да се развиват и станат успешни хора.

Ще се правят УЧИЛИЩА НА БЪДЕЩЕТО, където децата да ползват в образователния процес новите технологии. НЕКА БЪЛГАРИЯ ТРЪГНЕ ПО ТОЗИ ПЪТ! ПАРИТЕ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ СТОКРАТНО, ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯ ЛЕК СРЕЩУ СТОПЯВАНЕТО НА НАЦИЯТА! /faktualno.com

loading...

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР