Начало Общество Любопитно Ето кой върна усмивката на Алекс Сърчаджиева (СНИМКА)

Ето кой върна усмивката на Алекс Сърчаджиева (СНИМКА)

СПОДЕЛИ
Алекс преживява тежко огромната загуба на мъжа си Иван Ласкин

След тежката загуба на съпруга си Иван Ласкин, Алекс Сърчаджиева прави всичко възможно да се запаси и с нови сили да продължи живота си в името на дъщеричката си София. А безспорно тя винаги е била борбена жена! Наскоро обаче един човек накара актрисата отново да се усмихне от сърце.

Става дума за продуцента Радо Тушев, с когото тези дни актрисата имаше общо, колегиално и както се вижда ясно – много забавно пътуване.

От краткото видео, което продуцентът пусна в социалната мрежа става ясно не само, че Александра отново се усмихва така чаровно, както го правеше и преди, но и че целта на пътуването е свързана с много приятни емоции.

Разбира се, предвид това кой прави компания на актрисата, не закъсняха и предположенията, че най-вероятно ще видим Алекс Сърчаджиева в някоя от продукциите, замислени от продуцента за есента.

Най-близко до предположенията е новият риалити формат „Игри на волята“, тъй като вече стана ясно, че единият сигурен водещ е Азис (с когото Александра води и „Биг Брадър“, б.а.). Дали сме на прав път в предположенията си обаче, предстои разберем съвсем скоро.

loading...

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР