Начало Общество Здраве Бай Кольо – билкарят: Смесвате 2 съставки и оставяте очилата! Няма друг...

Бай Кольо – билкарят: Смесвате 2 съставки и оставяте очилата! Няма друг такъв природен продукт – цяр за очите като…

Бай Кольо-билкарят е изцерил стотици хора, като е похвален и уважен дори и от Развигор Попов и Борис Годжунов! Чудният му лек му за подобрение на зрението е фантастичен.

Билкарят Никола Атанасов, по-прочут просто като бай Кольо, е легенда за варненска област. Ателието, където съхранявал билките си, се намира в село Попович, но години наред лекувал и в морската столица. За него ни разказва един от многото му благодарни пациенти, който свалил очилата като взимал от чудодейния лек на билкаря за подобрение на зрението.

Проучихме и разбрахме, че бай Кольо е наричан още тайният знахар на Фидел Кастро, с когото имал лична среща преди много лета.
Лечебните му смеси са изпитани и доказали ефекта си и от покойния вече Борис Годжунов, Развигор Попов и други родни звезди.

„Бай Кольо ми каза: „Вземи тия две съставки и направи това, което ти казвам. Ако не ти светне пред очите и не махнеш очилата, оттук да не мръдна!“. Послушах го и до месец и половина зрението ми се подобри повече от очакваното. Наистина свалих очилата. А като си спомня, самият той никога не е ходил с очила“, споделя Петър Стаматов от Варна.

Рецептата на билкаря бай Кольо била следната: взимали се 40 броя зелени орехчета, които обаче трябва да са меки и млади. Измиват се много добре и се изчаква да се подсушат. След това се режат на ситничко с нож и се поставят в еднолитров буркан, пълен с естествен мед.
„Бъркате хубаво с една задължително дървена лъжица и всичко е съвсем готово. Затваряте буркана и го оставяте за 14 дни, без да ядете от него, защото сместа трябва да отлежи и стане лековита. След това се взима от него сутрин, но само на гладно, по една лъжица. Действието е неописуемо, хвала на бай Кольо!“, не спира да благодари господин Стаматов.

Освен за подобрение на зрението, тази лечебна и полезна смес вършела чудеса и при намален имунитет, както и при проблеми с щитовидната жлеза, пише doctorbg.net.

Този илач е полезен при намалена функция на щитовидната жлеза. При хиперактивност – не се препоръчва!

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР