Начало Здраве Тайната на „Странджанската виагра“ е невероятна! Билката е по-силна от прочутия… (Статия...

Тайната на „Странджанската виагра“ е невероятна! Билката е по-силна от прочутия… (Статия и ВИДЕО)

951
0
СПОДЕЛИ
- Място за Вашата реклама -


На остров Света Анастасия цъфна „Странджанската виагра“

Билката е по-силна от прочутия мурсалски чай и е известна като „странджанската виагра“. Освен, че е мощен антиоксидант, кримският чай има и способността да разгръща мъжката сила, твърдят опитали от напитката.

Чаша от билковата отвара, приготвена на място, струва 2 лева, а половин литър домашна лимонада може да се поръча за 4,90 лева. Тя се приготвя със свежи листа от мента, отгледана на острова, пише „Телеграф“.

Тук се отглеждат и още няколко вида билки, които са в лимитирани количества, но пък създават неповторима екзотична атмосфера. На острова виреят също няколко маслинови и смокинови дръвчета, а тази година реколтата е необичайно богата.

Островът е малък и обиколката му от край до край отнема не повече от 10 минути. За сметка на това обаче той има интересна история, а легендите го обгръщат с тайнственост и мистерия.

Още се пази в тайна мястото, където расте „странджанската виагра“

информация от факти.бг: Пази се в тайна странджанска билка, известна с това, че повишава мъжествеността, разкри пред журналисти кметът на Община Малко Търново Илиян Янчев. „Странджанската виагра“ или Кримският чай бе представена във филм за Странджа пред чужди инвеститори. Това стана по време на международния инвестиционен форум „Новата икономика на България – Пътят на изток”, който се проведе преди дни в Поморие, съобщи „Грамофона“

Малкотърновският кмет призна, че запитвания относно билката е имало много. Но сериозен интерес от инвеститор-засега не. „Не трябва да казваме много за нея, защото ако кажем къде расте тя, то след няколко дни цялото място ще бъде обрано“, коментира кметът на Малко Търново Илиян Янчев.

Кримският чай расте само в Странджа. Той е многогодишно тревисто растение, достигащо на височина до 50 см. Расте на малки туфи. Кримският чай има антиоксидантен ефект и съдейства за намаляване на риска от редица ракови заболявания, от високо кръвно, атеросклероза, сърдечен инфаркт и мозъчен инсулт. Напитката е известна и като “странджанска виагра” заради доказаните й качества на природен стимулант на мъжката потентност.

Видео: NOVA

Видео – линк за българи в чужбина

loading...

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР