Начало Общество Здраве Тибетска рецепта – ЧУДО за прочистване, отслабване и предпазване от всички коварни…

Тибетска рецепта – ЧУДО за прочистване, отслабване и предпазване от всички коварни…

Тибетска рецепта - ЧУДО за прочистване, отслабване и предпазване от всички коварни... Предпазва от коварни болести и укрепва организма

Една уникална тибетска рецепта лекувала хората от векове. Била е написана върху глинени плочи преди 5 хиляди години пр. Христа. Открита е при експедиция на ЮНЕСКО през 1971 година в манастир в Тибет. След откриването й, е била преведена на десетки езици.

Това е древна тибетска рецепта за изцерение на тялото и прочистване на кръвоносните съдове. Твърди се, че тя е способна дори да подмлади човека. Tя цepи и peдицa дpyги бoлecти ĸaтo cъщeвpeмeннo пoвишaвa имyнитeтa нa opгaнизмa и cвeждa дo минимyм pиcĸa oт пoявaтa нa cъpдeчнocъдoви зaбoлявaния.

Ocвeн, чe мoжe дa изцepи пoчти вcичĸи видoвe paĸ, тя e oтличнo cpeдcтвo зa пpeчиcтвaнe нa opгaнизмa и ĸpъвoнocнитe cъдoвe ĸaтo cъщeвpeмeннo ги пpaви пo-eлacтични. Дocтaтъчнo e мощна, зa дa ви пpeдпaзи oт вcичĸи виpycи, ĸoитo въpлyвaт пpeз цялaтa гoдинa, пpeдпaзвa oт пoявaтa нa cтeнoĸapдия, cĸлepoзa, мoзъчни ĸpъвoизливи, oбpaзyвaнe нa тyмopи и дp.

В нейната основа е чесънът.
Доказано е отдавна, че с помощта на чесън може да се лекуват сърдечно-съдови болести, тъй като организмът по този начин се избавя от плаки в кръвоносните съдове.
Чесънът лекува атеросклероза, главоболие, подобрява зрението и слуха, намалява вероятността от поява на разширени вени.

Важно! Курсът на прочистване на кръвоносните съдове с чесън се провежда веднъж на 3-7 години.

За да се приготви настройката, са необходими 350 грама обелен чесън.

Тибетска рецепта - ЧУДО за прочистване, отслабване и предпазване от всички коварни...

350 гр. чесън се почиства и се счуква в дървено хаванче с дървено чукало. Слага се в буркан и се залива с 200 мл. чист спирт (96%-ов медицински спирт – друг спирт или алкохол не е подходящ). Затваря се и се съхранява на хладно и тъмно 10 дни (не в хладилник). На 10 ден се прецежда (с тензух или ленена кърпа). Получената течност се поставя в чист буркан, отново „под калпак“ за 3 дни.

Лечението се извършва по следната схема (съответно на закуска, обяд и вечеря).

1-ви ден: 1 капка, 2 капки, 3 капки.
2-ри ден: 4 капки, 5 капки, 6 капки.
3-ти ден: 7 капки, 8 капки, 9 капки.
4-ти ден: 10 капки, 11 капки, 12 капки.
5-ти ден: 13 капки, 14 капки, 15 капки.
6-ти ден: 15 капки, 16 капки, 17 капки.
7-ми ден: 18 капки, 19 капки, 20 капки.
8-ми ден: 21 капки, 22 капки, 23 капки.
9-ти ден: 24 капки, 25 капки, 25 капки.
10-ти ден: 25 капки, 25 капки, 25 капки.
След 10-ия ден се пият по 25 капки 3 пъти дневно, докато настройката свърши. Препоръчва се да се приемат с 50 мл студено преварено мляко, 10-30 минути преди хранене. Също така може и с вода – която да е три пъти повече.

Нормално настройката стига за 3-месечен лечебен курс.

РЕЗУЛТАТИТЕ СА НЕОЧАКВАНО ДОБРИ: Организма се изчиства от излишните мазнини.Подобрява се обмяната на веществата.Кръвното налягане се нормализира само за 5-6 дни.ТУМОРИТЕ се стопяват,често изчезват. Кръвоснабдяването на сърдечния мускул се нормализира. Бързо се подобрява слединфарктно състояние на болните. Артритите се успокояват, костните болки също, слухът и зрението се подобряват. Лекува гастрит и колики.

На доста места четох , че може да се продължи и повече дни като се пие като дванадесетия ден до свършване на течността.
Но ако по време на приема почувствате дискомфорт или се обостри някое хроническо заболяване, ще се наложи да прекратите подмладяването и да се обърнете към лекар.

Противопоказания

Хора с епилепсия и бъбречни заболявания не бива да пият тибетската чеснова настойка. Също така е противопоказна за бременни жени.

Пийте 2-2.5 литра вода на ден, за да се улесни работата на черния дроб, тъй цялото пречистване преминава през него. Движете се повече, не пийте кафе, силен чай, какао, не използвайте пикантни подправки и сосове.
В никакъв случай не може да се пие алкохол. Това може да даде големи усложнения.
Използвайте тибетската прочистваща настойка не по-често от веднъж на 3 години.

Ползвани м-али: izdrave, estario.wordpress.com, doctorbg.net

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР