Начало Общество Какво се случва? Адв. Хаджигенов извънредно по НеДжипка ТВ: Отивам на летището,...

Какво се случва? Адв. Хаджигенов извънредно по НеДжипка ТВ: Отивам на летището, от Дубай пристигнаха

Отивам на летището по две причини. Едната е, че донесоха пачките от Дубай в евро банкноти. Това каза в движение от НеДжипка ТВ адвокат Николай Хаджигенов. И той, подобно на премиера Бойко Борисов, започна да съобщава важните новини от автомобил.

Със сериозен тон Хаджигенов, който е един от лидерите на антиправителствения протест, съобщи че „столичната полиция е направила всичко възможно да убеди най-вече себе си, че агитките на протеста на 2-ри септември, са доведени лично от мен и Арман Бабикян“. След това описа схема, лансирана в жълтите медии, според която адвокатът „давал пачките на някакъв доброволец Иво, който в кървавата сряда е плащал посред бял ден на хората с бели фланелки“.

Хаджигенов предложи за 10-ти септември, четвъртък, за когато е насрочено Второто Велико народно въстание, хората да се въоръжат от магазин „Хиполенд“ с водни пистолети, за да могат да противодействат на водното оръдие, което полицията изкара срещу мирно протестиращите хора в т. нар. „кървава вечер“. „Така ще можем да отвърнем подобаващо на водното оръдие“, заяви Хаджигенов в характерния си, осмиващ органите стил.

Чрез „НеДжипкаТВ“ представителят на „Отровното трио“ намери още една форма, за да покаже абсурдните тези, с които управляващи и жълти медии опитват да компрометират не само хората на протеста, но и тяхната кауза за борба срещу корупцията и постигане на върховенство на закона. Ето и самото видео:

Frognews.bg

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР