Начало Общество Любопитно Мира Кунева: Властови и финансови трусове предстоят у нас, мащабни разследвания и...

Мира Кунева: Властови и финансови трусове предстоят у нас, мащабни разследвания и смяна на лидери

СПОДЕЛИ


– Вие бяхте предизвикани да направите прогнозата си заради очакванията на известната Ви американска колега Сюзан Милър, които 19min.bg публикува, за навлизането ни в период, в който най-важните за живота на всеки планети едновременно се обръщат срещу нас – пояснете защо?

– В картината на слънчевото затъмнение на 21 юни, за което говорим, че ще носи радикални промени и преобразувания, има 5 ретроградни планети: Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн и Плутон – най-важните. Венера винаги е свързана с финансите – много сериозно преразглеждане ще има и връщане към ситуации от миналото. Трябва да очакваме наистина големи разкрития, свързани със скрити информации за много високопоставени хора, свързано е с големи пари. Защо прогнозирам това? Юпитер и Сатурн, които стават ретроградни, „отговарят” в небето за ресора „политика” и по-специално „власт”. Затова казвам, че важни тайни ще излизат на яве.

– Какво крият от нас, какво ще ни разтресе, информация в коя област?

– Разследванията ще бъдат в няколко области: за пандемията – нещо, което ще разберем и ще си дадем сметка, така че мнозина ще променят радикално мнението си. Разследванията ще бъдат и за пари в политиката, което ще доведе до скандали. В такива периоди има и бум на фейкнюз.

– В какъв период ще се развива тази скандална ситуация?

– Всяко затъмнение има отделен живот – ефектите продължават до 3 и половина години средно.

– Казвате, че се отнася за всички страни, включително за нас, а кои очаквате да бъдат най-засегнати?

– Слънчевото затъмнение е във Венера в хороскопа на САЩ, а тя е ретроградна в онзи момент. Това може да се преведе като сериозни финансови проблеми, огромни загуби, сривове на борси. Сигурно много хора не знаят, но специално за борсите има много астрологични изследвания, защото в САЩ са много важни и поради това са много изучавани. Защо там толкова сериозно нищят темата? Ако съвпадне с планета или ъгъл в хороскопа на фирмата един такъв рязък момент на промяна, до няколко месеца ще има изригвания за акциите й – обикновено нещата ще се развиват надолу, както се очаква от затъмнение, но може за някои, които имат по-добри лични аспекти, да бъдат и нагоре. Защо го казвам? Затъмнението съвпада с Уран в хороскопа на Китай. Уран е супер непредсказуема планета – тя носи смяна на роля в играта, което означава много сериозна промяна на тежестта на Китай в света. Но понеже планетата е двойнствена, непредсказуема по характер, не може да се каже надолу или нагоре ще се върви. По принцип, Уран в хороскопа на държава управлява енергетиката, авиацията, киберсигурността, ИТ технологиите. Това са нещата, за които много се говори покрай коронавируса: 5 G мрежите, компютърните вируси, изкуствения интелект. Точно на това поле всъщност се води и сериозната борба САЩ – Китай, така че тук ще има някакви още по-големи игри, при това с непредизвестен край.

– Да обърнем специално внимание на България…

– За България е в 8 дом – обществения доход, приходите от износ, в това число туризма като експортен отрасъл, активите. Ще има промени във вземането на дълг, в пускането на облигации. Изобщо, големите сътресения и новини ще бъдат в области като финанси, кредит, застраховане. Там ще ни удари и ще донесе промени.

Явно на властта, която не взе никакви реални и резултатни мерки срещу новата икономическа криза, въпреки че тя бе ясна още от резкия спад на растежа ни м.г., ще й се наложи да дава сметка? Кой от политиците очаквате да бъде разкрит?

– Ако на финансовия министър му е и в личния хороскоп – лошо, може да има скандали с него самия. Струва ми се, че принципно темата на разкритията, които можем да очакваме, е най-вероятно да бъде нещо, свързано с еврото и лева, с финансиране на европроекти, с партийни сметки или лични финанси на лидери, с кредитни институции. От август до октомври има опозиции на Сатурн и Плутон – това категорично са разследвания по европейски средства и по разпределението на парите от правителството изобщо, защото вече споменахме – става въпрос за двете планети, ясно свързани с властта. Защо подчертавам това. Защото говорим за силно слънчево затъмнение. А в астрологията е ясен принцип: лунните затъмнения влияят на обикновените, редовите хора. Слънчевите затъмнения влияят на управляващите, на властта. Трябва да очакваме промени в ръководството, на тези, които ни ръководят, разследвания на дейността им.

– Да кажем какви други затъмнения ни очакват, освен споменатите вече през януари, което ни донесе коронавируса и юнското, от което очакваме икономически и политически сътресения?

– На 5 юни имаме лунно затъмнение, на 30 ноември отново имаме лунно, а освен тях имаме и пълно слънчево затъмнение на 14 декември.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР