Начало Общество Любопитно Теодора Духовникова написа нещо уникално към всички българи заради Кубрат Пулев

Теодора Духовникова написа нещо уникално към всички българи заради Кубрат Пулев

Теодора Духовникова накара последователите си да се замислят в малките часове на нощта, а причината е Кубрат Пулев. Красивата актриса беше пряма и не спести нито дума от това, което мисли.

Както хиляди българи в този момент и Теодора Духовникова е седяла до късно, за да проследи боксовия мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Но този път не се стърпя и написа уникални слова в профила си в социалните мрежи.

„Ужасно ми се спи и не ми е моето да следя какво се случва с бокса по света по принцип, но сега пия трети чай и второ уиски, платили сме си ( с кански мъки !) някакъв частен канал, само и само, за да гледаме все пак мачът Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Докато чакам, чета някакви потресаващи неща в нета- дори не искам да ги споменавам, но общо взето е това- Кубрат е селяк и много ще ни е кеф да го бият.

Вие сериозно ли? Има нещо, което винаги ме е ужасявало у нас. Тоя зверски комплекс на нещастието у нас. Толкова нещастни хора има тук, че с нещастието си помитат всеки опит за чуждо щастие, всеки опит за вдъхновение, всяка мъничка мечта, която има нужда от кураж, от пример , за да порастне. Звезда е най-мръсната дума у нас, защото всеки от Люлин до Лозенец има чувството, че това определение му принадлежи, само дето хороскопът и системата го е прецакала, иначе щеше да му се получи.

Другите са някакви „зверски“ интелектуалци, които просто на някакво жизнено важно ниво им е нужно да ги втриса от всичко – от Азис до Кубрат, изобщо от всеки който не е Тедоси Спасов, и изобщо е важно да ги обижда всеки, за който не пише в Площад Славейков, защото другото са плебейски удоволствия…

Стискам палци на Кубрат, благодаря му за еуфорията и изобщо не ме интересува кой му е гаджето и какво му е в библиотеката, след като днес целият свят го гледа, за да види дали ще сбъдне една мечта, за която е работил през целия си живот. И знаете ли, дори да изгуби, пак не ме интересува, защото вече е там. И защото пред сбъднатите мечти трябва да се влиза на пръсти. И с уважение. Хайде, Кубрат, пък каквото сябя покаже“. /Шоу.Блиц

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР