Начало Общество Любопитно ЧУДО НА СВЕТА БОГОРОДИЦА! ДЕЛФИНИ СА ИЗВАДИЛИ ИКОНА НА СВЕТА БОГОРОДИЦА ОТ...

ЧУДО НА СВЕТА БОГОРОДИЦА! ДЕЛФИНИ СА ИЗВАДИЛИ ИКОНА НА СВЕТА БОГОРОДИЦА ОТ ЧЕРНО МОРЕ!

ЧУДО НА СВЕТА БОГОРОДИЦА! ДЕЛФИНИ СА ИЗВАДИЛИ ИКОНА НА СВЕТА БОГОРОДИЦА ОТ ЧЕРНО МОРЕ!                     ЧУДО НА СВЕТА БОГОРОДИЦА!
ДЕЛФИНИ СА ИЗВАДИЛИ ИКОНА НА СВЕТА БОГОРОДИЦА ОТ ЧЕРНО МОРЕ!

Гръцкият църковен сайт romfea.gr съобщава за невероятно чудо, което се е случило тази година на брега в град Сочи, Русия.

Делфините са прекрасни морски създания и всички им се радваме когато ги видим да плуват в морето. Освен, че са удивителни и лесно дресируеми, те се славят като много човеколюбиви. Малцина обаче знаят, че те притежават и неподозирани възможности, за които учените още нямат обяснение.

Именно делфини са направили нещо, което няма логично обяснение, освен само да кажем, че това е едно голямо чудо на Божията майка! Дузина делфини са извадили икона с образа на Пресвета Богородица от морето и са я оставили на самият бряг – пред очите на плажуващите хора! Невероятно нали?

ЧУДО НА СВЕТА БОГОРОДИЦА! ДЕЛФИНИ СА ИЗВАДИЛИ ИКОНА НА СВЕТА БОГОРОДИЦА ОТ ЧЕРНО МОРЕ!Мъжът, който пръв видял и взел светинята останал без дъх от невероятното чудо! Той е бивш войник, а иконата я занесъл в Москва.                                                    Образът на Света Богородица, който е изкаран от Черно море е заснет на снимката!!!
По молитвите на Пресвета Богородица нека да ни помилва и спаси!

ЧУДО НА СВЕТА БОГОРОДИЦА! ДЕЛФИНИ СА ИЗВАДИЛИ ИКОНА НА СВЕТА БОГОРОДИЦА ОТ ЧЕРНО МОРЕ!

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР