Начало Общество Осман Октай: Готвят се да пускат на “Росенец” срещу 10 лв, за...

Осман Октай: Готвят се да пускат на “Росенец” срещу 10 лв, за да потушат скандала

СПОДЕЛИ

Мои източници ме информираха, че Ахмед Доган е бил незабавно изведен от летните Сараи на “Росенец”, а гардовете от НСО, които се нахвърлиха вчера срещу Христо Иванов и хората му, са били уволнени същия ден, но със задна дата. Това съобщи политическият анализатор Осман Октай пред Фрог нюз.

Позовавайки се на източниците си, той обясни, че пак вчера яките мъже са били назначени в охранителна фирма, свързана с Доган и Делян Пеевски. Това е станало, за да се замаскира скандала. “Имам информация, че фирмата “Хермес Солар”, която е собственик на имота, планира утре да вдигне бариерата, която досега блокираше общинския път към двореца на Доган.

Освен това събота, когато се планира масово посещение, фирмата ще влезе в ролята на концесионер на плажа и ще пусне хората да плажуват срещу 10 лева. Дори ми казаха, че ще се предлагат яхтени круизи, само и само да се потуши скандала. До този момент участие в масовото посещение на “Росенец” в събота са заявили 4000 души. Интерес към събитието са заявили още 22 000 души.

След случилото се и липсата на всякаква реакция от страна на президент, премиер и прокуратурата, Ахмед Доган показа, че той управлява управляващите.

Зная, че преди време Валери Симеонов демонстрира своя патриотичен дух, като влачеше баби по границата с Турция. Ще го призная за истински патриот, ако сега извлече Доган от Сараите. Него обаче го няма никъде.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР