Начало Общество Новини Отново терор над българи: Цигани спряха принудително влак и нападнаха пътниците. ВИДЕО

Отново терор над българи: Цигани спряха принудително влак и нападнаха пътниците. ВИДЕО

В един момент се чу адски удар, като гръм, вагоните се залюляха и влакът спря като след аварийна спирачка, разказва очевидец на бруталната атака

Влак беше спрян и нападнат с камъни. Случката е от покрайнините на Нова Загора. Според разказа на един от пътниците – Борислав Лазаров, на релсите са оставени гума и камъни, което е принудило машинистът да спре композицията.

Отново по разказа на пътника, след като отварят вратите, влакът е нападнат от група роми, които започват да хвърлят различни предмети по вагоните.

„Излязохме от гара Нова Загора, когато влакът набра висока скорост – 80-100 километра. В един момент се чу адски удар, като гръм. Вагоните се залюляха и влакът спря като след аварийна спирачка. Видях две джанти, които бяха смачкани от преминаването върху тях, имаше и големи камъни”, поясни Лазаров.

Това е тероризъм, възкликна водещият Виктор Николаев.

Пътниците си помислили, че влакът дерайлира заради залюляването на вагоните, което се е получило.

„Докато машинистът правеше оглед, група хора наскача от близката махала. В момента, в който отворихме вратите, започнаха да замерват влака, с каквото им падне. Бяха някъде около 30-ина души, може и повече”, добави още пътникът. / Блиц

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР