Начало Общество Бойко пак с опасност за живота заради тази пуста негова честност и...

Бойко пак с опасност за живота заради тази пуста негова честност и некорумпираност

Бойко пак с опасност за живота заради тази пуста негова честност и некорумпираностТо бива, бива толкова честност, некорумпираност и неподкупност, ама чак толкоз не бива! Затова Бойко го е страх само от Господ, че той ВСИЧКО вижда

Журналистът Иван Бакалов предположи във Фейсбук, че Борисов ще се появи в парламента и ще съобщи драматично, че са го нарочили за отстраняване. Когато е на зор, Борисов винаги вади тази теория. Не знам дали Бакалов има информация или борисовият психо профил го кара да мисли така, но е прав на 100%. Позволявам си да предложа няколко аргумента в тази посока.

Защото и Молиер някога, и Станислав Стратиев по-късно са могли само да мечтаят за такъв персонаж. „Глупавият живот води до глупава смърт“, – е казал класикът Жан-Батист, понеже го споменах…

Във Фрог нюз писахме преди няколко месеца, че пред съдия е разпитан свидетел, който разказал как Борисов и главният прокурор Иван Гешев са поръчани, защото били некорумпирани и неподкупни и с тях не можели да се договарят сделки.

Два месеца по-късно прокуратурата втора партитура, с втори свидетел, който повтаря казаното от първия. Новият план предвижда, когато новият парламент и евентуално ново правителство започнат за вадят кирливите ризи на управлението и топлата връзка с прокурaтурaта, да се разиграе покъртителната сцена, озвучена от сатирите борисови в парламента.

Бойко пак с опасност за живота заради тази пуста негова честност и некорумпираност

Косвено доказателство в тази посока е шефката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова. По повод настояването на болшинството в НС в сряда Борисов да обясни пред депутатите какво става с Плана за възстановяване, тя отвърна: Ще видим, има много дни дотогава.

Дали е посветена в голямата „тайна“ или изречението й е продиктувано и тя го е повтори като папагал – е без значение. Тя е посочена от Борисов за шеф на групата поради същите причини и заслуги, заради които той бе посочил за председател на Народното събрание Цвета Караянчева, наречена след това от самия него „проста кърджалийска п..ка“… Това казва много.

Така че очаквайте трагикомедията „Пак ще ме убиват“ с познати главни херои. Борисов вече е играл тази роля. Веднъж заяви, че Доган планирал убийството му, след това разкри, че Пеевски като шеф на ДАНС щял да го арестува и там да го ликвидират.

Овчарчето се готви да потрети сюжета…

Затова напомням на режисьора и актьорския състав, а също и на кибиците отстрани думите на Стратиев: „Човек може да избегне късмета си, но участта си — никога“.

Огнян Стефанов

Източници: http://www.budnaera.com/202101f/211025.html

https://frognews.bg/novini/pak-shte-ubivat-borisov-glupaviiat-jivot-vodi-glupava-smart.html

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР