Начало Общество Чудотворната икона на Свети Фанурий в Обрадовския манастир лекува и помага за...

Чудотворната икона на Свети Фанурий в Обрадовския манастир лекува и помага за …

Днес, 27.08 Църквата почита светеца който дарява щастие в любовта  и помага на изпаднали в беда – Св. Фанурий.
Честит празник!

Ако все още не сте срещнали любовта, посетете храма с неговата чудотворна икона.
По-долу сме качили текст, върху който сами да съставите своята молитва към Свети Фанурий.

Свети Фанурий прекарал своя живот в помощ и служене на хората, преди да приеме неговата мъченическа смърт след огромни изтезания и нечовешки мъки.
Свети Фанурий ще ви помогне да откриете щастието в любовта.
Днес Свети Фанурий помага на вярващите да намират своята голяма любов. Човекът, с когото могат да изградят естествено хармонични отношения, които да просъществуват във времето.

В Обрадовския манастир, където се намира голямата чудотворна икона на Свети Мина, има и чудотворна икона на Свети Фанурий.
Вярващите, които са ходили там, са видели около иконата на Свети Фанурий, че има оставени предмети.
Те са от сватбите на щастливо оженените или омъжени, които са получили подкрепа от Светеца.

Вярващи разказват, че са имали сполучлива връзка или брак.

Когато отишли в манастира на поклонение и се помолили пред иконата не само на Свети Мина, но и на Свети Фанурий, след време тяхната връзка или брак се разпадали, защото в живота на хората се появявал истинският и най-подходящ партньор.


Голямата чудотворна икона на Свети Фанурий в храма на Обрадовския манастир

Много хора се оплакват, че макар и да имат приличен брак, все нещо не им достига в отношенията и това ги прави нещастни.

А когато започнат да полагат някакви специални усилия, за да внесат разнообразие или по-голяма хармония в своите отношения, получава се обратният ефект.
По-младите двойки решават, че ако направят още едно дете, то ще скрепи техните отношения, но се оказва, че това не е било уместното решение.
Затова на помощ идва обичаният Свети Фанурий.
Когато изпитвате вътрешни съмнения относно вашето семейно спокойствие, хармония и естествени отношения, търсете младия Светец за помощ и за съвет.

Ето и обещаният текст, върху който ще Ви помогне да съставите своята молитва към свети Фанурий.

За разлика от България, където Свети Фанурий е все още малко познат светец, то почитта към него в Гърция е голяма.
Там го търсят за лечение на онкоболни.
Голяма чудотворна икона на Свети Фанурий има в гръцкия град Волос.
След молитви пред иконата, излекувани са били и болни от рак в последен стадий.

Ако сте сами – молете се на Св. Фанурий

Свети Фанурий останал сирак, след като негодници убили баща му и измамили неговата майка. Той избягал от родното място и се заселил в покрайнините на едно полупустинно селище. Започнал да се труди усърдно, пише chudesa.net.
Изчистил камъните от почвата, оформил градинки, в които засял плодове и зеленчуци. Помагал на изтощените пътници, носел им вода, давал им от произведената храна.

Заради доброто му и щедро сърце, Господ го надарил с дарбата да лекува. Фанурий се молел горещо и после можел успешно да прогони всякакви болести. В същото време Св. Фанурий бил безценен проповедник на правата вяра. Той кръстил много хора в името на Христос.
След като успял със силата на горещата молитва да спаси мъртвата дъщеря на управителя на един град, 5000 души приели Христос в знак на признателност, благоговеейки пред неговата безгранична сила.

Но злото не подминало кроткия и предан Фанурий. Бил набеден, че се занимава с магии и бил екзекутиран около 1500 година.
Благочестиви хора погребали тялото на светеца в една пещера.

Минали години трима овчари видели как свети силен пламък откъм пещерата. Помислили, че там може да има заровено съкровище и решили да проверят.
Не намерили злато или други скъпоценности, но открили нещо още по-ценно, при това свято. В пещерата лежало тялото на Свети Фанурий нетленно. На гърдите на светеца имало свита кожа на руло. На нея били изписани житието и страданията на младия Светец.

Днес Свети Фанурий помага на хората най-вече да намерят подходящия партньор за брак. В Обрадовския манастир около иконата на светеца има оставени безчет дарове от хора, открили любовта с помощта на Св. Фанурий.

Свети Фанурий разделя неподходящите партньори, а после помага да се срещнат подходящите.
Има случаи, в които след посещение на Обрадовския манастир без явна причина двойки, които са съжителствали години се разделят.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР