Начало Общество Румънски хидроинженер: В България имаха вода да напоят всички на балканите, днес...

Румънски хидроинженер: В България имаха вода да напоят всички на балканите, днес нямат нищо

СПОДЕЛИ
кадър: пробно изпускане на язовир Александър Стамболийски
Румънски хидроинженер: В България имаха вода да напоят всички на балканите, днес нямат нищо
Румънски хидроинженер определи водната криза в България с думите: Това е геноцид!

Някой умишлено източва язовирите в България иначе няма как да се обясни факта, че в държавата в която са построени язовири, които могат да напоят всички на Балканите в момента няма вода.

Не съм наясно, дали изобщо в държавните структури които трябва да управляват язовирите в България има хидроинженери, може и да няма, но ние навремето в Румъния се учихме от България как да си построим язовирите, за да са пълни винаги с вода.

В България минералните извори са над 500, повече има само в Исландия и докато в Исландия правят всичко възможно да опазят това национално богатство в България явно и то е унищожено поголовно. Няма как в Румъния всички язовири да са пълни с вода, а в България празни.

Това не е нормално, няма да коментирам и цената на водата в Румъния и България, защото в България си има хора, които могат да изчислят всичко това, само ще подчертая, че в България водата вече е най-скъпа в целият Европейски съюз.

На какво се дължи това няма как да зная, но всеки ден виждам, как всички страни в ЕС искаме да повишим стандарта си на живот и реално не правим нищо за България, която все повече заприличва на едно кално блато в което няма дори вода в язовирите.

Източник: informiran.net

loading...

11 КОМЕНТАРА

 1. Съжалявам че съм се родил в тази държава, с друго не съм виновен. Наясно съм с всичко става що тук,но няма шанс да променя каквото и да е било. Обсъдете ме но ще напрвя всичко възможно поне детето ми да избяга от тук.

  • Съжалявам че има такива хора като теб, които съжаляват че са родени в държава която е майка на европейската култура. Можеш само да се гордееш с това че си българин. Ако искаш нещо да се промени трябва да започнеш от себе си и за да дадеш по-добър живот на децата си бъди част от промяната. Също така приеми че промяната не трябва да стане във власта, а в умовете на хората. Сами сме си виновни за случващото се в момента.

 2. Явно колкото и да е била (Стара и велика тази нация трябва да се самоунищожи)

 3. Ами гласувайте още за сегашните управляващи и не се чуете защо сме стигнали до тук

  • Българи от ново време 🤮🤮🤮:
   „Да ти и **** на скапаната държава…“ си мислеше стрина Пена, докато си хвърляше боклука през терасата на 5-тия етаж.
   В същото време, паркирайки колата си, чичо Ставри отвори прозореца и хвърли догарящата цигара на тротоара, като ядосано си мърмореше: „Дейба боклуците!
   Цел ден им работим за 600 лева…“
   На първия етаж Анжела обясняваше разпалено на майка си как учителят ѝ се скарал днес, щото си гледала в телефона по време на час. Взел ѝ го и тя не могла да препише, и сега щяла да има ниска оценка, и можело да не влезе в гимназията, в която искала. Майка ѝ ядосана мислеше как още утре ще отидат с гордия съсобственик на родителските права, демек бащата, в училището за да се разправят с учителя, как така ще взима на детето телефона, че ще му остави и тройка?! Некъв си проСт учител, който с мижавата си заплатка не може да си позволи такъв телефон и сигурно от завист е иззлобял така към скъпоценното им отроче…
   Иванчо от втория етаж пък пиеше с приятели бира в градинката пред блока, псуваше системата и коментираше как ще ходи на протест в неделя, щото нЕкой нещо трЕбвало най-сетне да направи в тая скапана държава. Стана от пейката засили се, изрита я и я счупи. Ухили се доволно и извика „О-став-ка! Оставка и съд за тия крадци в правителството!“, и бавно, залитайки закрачи към къщи да види какво е сготвила майка му за вечеря…

 4. Така става когато не излизате на избори. Други избират за 30-40 лева вместо вас, а после се правите на ударени, коментитате по Фб и се оплаквате че „съсипаха тая държава“.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР