Начало Общество Здраве Хашимото се лекува с един уникален природен продукт

Хашимото се лекува с един уникален природен продукт

Хашимото се лекува с един уникален природен продуктБолестта на Хашимото е автоимунно заболяване на щитовидната жлеза. Към днешна дата медицината не е открила пълно лечение на това заболяване и затова лечението е доживотно, като има за цел да поддържа функцията на щитовидната жлеза. В резултат на това заболяване се влошава здравето и качеството на живот на заболелия човек. Характеризира се с излезли от нормалните граници хормони.

Пациентите с тиреоидит на Хашимото имат характерна симптоматика – учестено сърцебиене, запек, тревожност, неспокойство, уморяемост, рязко отслабване, повишена чувствителност към студ – дори кожата на болните е студена. Други симптоми са свързани със засягане на гласа, като той става дрезгав и нехарактерен, кожата е студена и суха.

Засегнато е и сърцето, като се наблюдава микседемно сърце. Свързано е с увеличаване размерите на органа и дори развитие на сърдечна недостатъчност. За разлика от общата симптоматика на болестта, когато се развие микседемно сърце, болните не слабеят, а напротив – те напълняват.

В природната медицина има един хранителен продукт, който лекува това заболяване. Това е вощината – восъчна пита. Взема се заедно с меда на малки парчета и се смуче. Важно е накрая да се глътне парченцето. Прилага се 2-3 пъти на ден с големина около 1 с. л. Само за 15-20 дни хормоните влизат в нормални граници. В някои случаи лечението трябва да продължи до месец и повече.

retro.bg

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР