Начало Спорт Целувката на Кобрата взриви Нета! От САЩ се нахвърлиха на шампиона. ВИДЕО

Целувката на Кобрата взриви Нета! От САЩ се нахвърлиха на шампиона. ВИДЕО

СПОДЕЛИ

Целувката на Кобрата с над 1 милион гледания! Видеото как Кубрат Пулев целува страстно по устата американската журналистка Джени Суши взриви световната интернет мрежа. Както вече стана ясно, веднага след победата над Богдан Дину, Кобрата даде експлозивно интервю на Жени Суши от „Vegas Sports Daily“, след което я целуна страстно по устните.

Кубрат Пулев обясни с кратко официално съобщение целувката, която предизвика сериозен скандал не само в социалните мрежи, но и в медиите в САЩ.

В интервю след победата си над Богдан Дину в неделя сутрин българско време, Кобрата целуна по устните репортерката Джени Суши. Жестът предизвика буря от реакции, като бе наречен дори „откровен сексуален тормоз“.

„Може би сте гледали едно видео, в което аз целувам репортерка – пише в съобщението на Кубрат, отправено на английски език. – Тази репортерка, Джени, е моя приятелка и в интервюто бях толкова развълнуван, че я целунах. По-късно тя се присъедини към нашето парти за победата.

В същото видео, след целувката, и двамата се смеем и си благодарим взаимно. Няма какво повече да се каже по темата.“

Медията на репортерката обаче – Vegas Sports Daily, също излезе със становище по темата. И то не е никак приятно за Пулев.

Очаквано най-голямо внимание му обърнаха английските медии, предвид факта, че Кобрата е официален претендент за титлата на IBF, която е притежание на британеца Антъни Джошуа.

“Дейли Мейл” и “Мирър” отбелязват, че Пулев е бил разкъсан от критики заради поведението си.

„Това беше едно от най-отвратителните неща, които съм виждал“, написа един от възмутените потребители. Други припомнят, че официалният претендент за световната титла на IBF има дългогодишна връзка с певицата Андреа.

“Наричат го претендентът в тежка категория, за когото никой не говори. Сега това се промени, но не усилията на Кубрат Пулев на ринга са това, което привлече вниманието”, пише “Мирър”.

Източници: gol.bg
/dir.bg

loading...

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР