Начало Туризъм На море Как да отидем на море в Албания само за 300 лева

Как да отидем на море в Албания само за 300 лева

В края на сезона почивката по чуждите курорти ни излиза около 300 лева. Сред най-любопитните дестинации в момента е Албания. Времето там се задържа топло и през септември. В момента все още може да намерите свободни места за датите около празника на 22-ри септември, пише „Телеграф”.

Ако имате още дни от лятната отпуска, може да се разнообразите и с разходка до Сарадна и Ксамил. Цената е 335 лева и включва автобусен транспорт, 5 нощувки със закуски и вечери, пешеходна обиколка на Саранда, целодневна екскурзия за плаж до Ксамил, посещение на Йоанина. Срещу допълнителна сума може да отскочите и до остров Корфу.

За края на септември пък интересни предложения има и от Черна гора. Цените тръгват от 557 лева и включват 4 нощувки, самолетен билет, летищни такси, трансфер. Кацането е в Дубровник, след което се отправяте към Будванската ривиера. При желание и допълнителна заявка има и екскурзия до Котор. Офертата е за 394 лева, като в сумата влизат автобусен транспорт, 7 нощувки ултра ол инклузив в 5-звезден хотел.

Гърция, разбира се, си остава класиката с най-изгодните оферти. През септември цените за Санторини чувствително се свиват и за около 590 лева може да прекарате 5 слънчеви дни на един от най-красивите острови в света. Цената включва самолетен билет, летищни такси, трансфер, 4 нощувки в хотел по избор, на съответната база изхранване.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР