Начало Непознати места ТОП 5 Мистериозни Места в България (ВИДЕО)

ТОП 5 Мистериозни Места в България (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ
- Място за Вашата реклама -

България е неповторима и богата със своите прекрасни забележителности, които са радост за окото, но също така непресъхващо любопитство будят в хората и туристите легендите, които се предават от поколение на поколение, обвити в мистериозна и неразгадаема до ден днешен обвивка.

Сега, скъпи приятели ще се опитаме да ви покажем някои от най-мистичните места в България, за които има факти, засвидетелствани с картини и звуци от местни хора. България е както безкрайно красива, така и мистериозна…а тези мистерии се появяват за да ни напомнят и кажат нещо. Нещо, което не бива да забравяме, не бива да повтаряме, а може би само да ценим, уважаваме и съхраняваме.

Във видеото са подбрани 5-те най-мистериозните места в страхотната ни Родина, които продължават да изумяват както обикновените селяни, така и гости от страната, чужбина, учени, специалисти по паранормални явления. Историята ни помни и е запечатала невероятни събития, легендарни места, необясними мистерии за които науката все още няма логично обяснение и от които ни побиват тръпки още щом чуем да излизат от устата на някоя баба или дядо.

loading...

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР