Начало Туризъм Страхотна Възможност За Българите

Страхотна Възможност За Българите

Повече от брега си.
Честно е да се каже, че крайбрежието на България е най-популярната част от страната с туристи. Но това ме боли, тъй като има толкова много очарователни места в цялата останала страна. Разбира се, крайбрежието на страната на Черно море е дом на много хубави пясъчни плажове и исторически пристанищни градове. Въпреки това, във вътрешността можете да намерите и много други забележителни дестинации. От историческата бивша кралска столица Велико Търново, до изключително прохладния град Пловдив туристите имат своя избор от завладяващи градове, които да проучат.

Има и по-малките локали, скрити далеч в динамичната природа на страната, като манастира Дряново или уникалните пясъчни пирамиди в Мелник. България наистина е доста разнообразна страна и насърчавам посетителите да се опитат да преживеят това. За повече вдъхновение за дестинациите на България разгледайте дестинациите от нашия сайт.

Българският флаг на Рожен

За тези, които искат да вземат градски транспорт из България, има някои неща, които си струва да се имат предвид. Първо, макар че нито веднъж не използвах влаковата мрежа на страната, не чух добри неща за нея. Хората, с които говорих, които го използваха, срещнаха значителни закъснения и местните жители им казаха, че често не го използват. Това има смисъл, когато вземете предвид доста обширната автобусна мрежа, в цялата страна има кръстосани преси. Автобусите са доста добри и в по-голямата си част точни.

Едно нещо, което трябва да се има предвид е, че повечето големи градове имат множество автогари, така че проверете от кои станции заминавате и пристигате. Информацията може да бъде намерена онлайн в Bgrazpisanie или Balkan Viator, но винаги си струва да проверя на гарата, тъй като срещнах случайни разминавания.

След като пристигнете, повечето градове имат местни автобусни мрежи, които са доста лесни за използване. Докато мнозина се движеха към нови билетни системи, от юли 2016 г. във Варна, Несебър, Пловдив и Велико Търново можете да закупите билети от дамски билети на борда на автобуса. Билетите като цяло са евтини на около 1 лев.

Източник: debodore.myshopify.com

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР