Начало Туризъм Топ 15 Чудеса на България (Видео)

Топ 15 Чудеса на България (Видео)

Скъпи приятели, днес ви предлагаме една чудесна класация, свързана с най-прекрасната страна на света – България. Независимо дали сте патриоти или не, нейните красоти не могат да бъдат пренебрегнати. Решихме да споделим с вас Топ 15 чудеса на България и да ви провокираме да посетите поне едно от тях. Със сигурност си заслужава и ще осъзнаете защо трябва да сте горди с родината ни.

В тази класация за топ 15 чудеса на България ще разгледаме не само природните дадености, но и човешките дела, от които трябва да сме даже още по-горди.

Постарахме се да ви представим кои са най-значимите чудеса на България според нас, но сме сигурни, че вие можете да добавите още много. За това ви призоваваме да давате идеите си в коментарите под видеото и да споделите кое от местата бихте сложили на първо място.

Днес ще видите прелести като Гложенски манастир, Магурата, Белинташ, Божиите очи, Седемте Рилски Езера, Кръстова гора, Деветашката пещера, Рупите, Дяволския мост, Райското пръскало, Стобските пирамиди, Перперикон, Белоградчишките скали, Татул и Мадарския конник. Това са и едни от топ туристическите дестинации на България. За това можете да ползвате това видео и като пътеводител към следващата ви дестинация. Да, тази класация може да се разгледа и като топ туристически места в България.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР