Начало Успели българи Добрият пример Голямото й сърце вдъхнови и донесе радост у българите: Весела успя да...

Голямото й сърце вдъхнови и донесе радост у българите: Весела успя да ушие и подари над 630 маски и продължава

СПОДЕЛИ
снимки: фб, vesela.varterian

„Да запазиш меко и добро сърце, когато светът ти показва жестокото си лице… Това е смелост, не слабост!“

Моля, прочетете всичко до край
Успях да ушия и да изпратим със Simon Varterian
общо 637 маски, малко помощ получих от майка ми Margarita Ignatova
и една баба в шева, за което много им благодаря!

Благодаря и на всички онези, които поиска и които се включиха с каквото можаха! Благодаря на всички, за милите пожелания, за силните думи, които ми вдъхнаха още повече сила да не спирам да шия, въпреки физическата умора! Благодаря на всички, които бяха честни и писаха, че са си набавили маски, за да ги изпратим на други, които имат нужда.

И от мен запомнете, не всичко е пари, не от всяка ситуация, трябва да се мисли как да се изкарват пари, сега повече от всякога трябва да сме единни, защото ако ние не си помогнем и не подадем ръка на някого в нужда, няма кой да го направи! Относно шева, аз до скоро и понятие си нямах от шев и кройка, но когато имаш желание, можеш да се научеш на всичко.

Шевната машина си я купих преди няма и две години от Lidl Bulgaria
и с упорито гледане в YouTube и Pinterest, започнах да се уча. И за финал от мен, пазете се и бъдете здрави!

Update 2: Благодарение на дарителите на ластик – Димитър Белчев
, Яна Яничка
, Zlatina Filipova
и Maria Koleva
, както и на плат – @Koko Spasov и Daiana Gotova
, продължавам да шия маски БЕЗВЪЗМЕЗДНО и НЕ ГИ ПРОДАВАМ!!!

Привет, хора. Ако някой има нужда от маски за многократна употреба, да ми пише. Уших известно количество в три размера ( мъжки, дамски и детски) и ги ПОДАРЯВАМ! Плат имам доста, но ластика е в дефицит, тъй че ако някой има и ми предостави ще мога да ушия още. Бъдете разумни, от нас зависи как ще се развият нещата и когато ви се налага да отидете до магазина си сложете маска! Бъдете отговорни!

#останивкъщи

Update 1: ВАЖНО!!!!!! ВАЖНО!!!!!!! Имам огромното желание да ушия маски за всички, но физическа възможност нямам!!! Колкото успея, толкова. В количества на никой няма да изпратя, тоест максимум по 1 бр.на член от семейството!!! НЕ ГИ ПРОДАВАМ!!!

И много важно!!! Маските се перат с температурата по-висока от 60 градуса, след това се гладят преди да ги ползвате! Носете ги не повече от 2-3 часа, когато посещавате магазини, градски транспорт. Бъдете отговорни!
На тези, на които ще успея да изпратя, ще им пишем лично. Благодаря Ви и Моля, не ми пишете на лично, не успявам да смогна да ви отворя, пишете в коментар! Всеки, за който ще има маска му пишем на лично съобщение! Моля, бъдете търпеливи докато дойде и Вашия ред! Бъдете здрави и се пазете

 

⚠️Моля, прочетете всичко до край
Успях да ушия и да изпратим със Simon Varterian общо 637 маски, малко помощ получих от…

Публикувахте от Vesela Varterian в Сряда, 18 март 2020 г.

Източник на публикация и снимки: Фейсбук, vesela.varterian

Ще завършим с още няколко цитата за доброто:

Да имаш голямо сърце не тежи, само помага… – Хорхе Букай

Най-добрият начин да започнеш деня е събуждайки се сутрин да си помислиш колко хубаво е да донесеш радост поне на един човек днес! – Фридрих Ницше

Правете всичкото добро, на което сте способни, с всички средства, които имате, по всички начини, които знаете, на всички места, където можете, по всяко време, когато можете, на всеки човек, на когото можете, докато можете! – Джон Уесли

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР