Начало Завърнали се българи от чужбина Звезда от „Фермата“ роди момиченце

Звезда от „Фермата“ роди момиченце

СПОДЕЛИ


Животът на италианката Франческа Саита рязко се промени след участието й във „Фермата“ 3. За кратко време успя да промени мнението си за мъжете и да срещне любовта в България.

Чаровната риалити звезда се залюби с лекар-хирург. Двамата се запознават в социалните мрежи, като Христо пръв се осмелява да й пише. По това време много хора пишат на риалити героинята, но тя отбелязва, че Христо не се е опитвал да я сваля, а просто е похвалил представянето й. Двамата се срещат след 10 дни. Христо е от Пловдив, но живее в Благоевград, пише 7dnibulgaria.

В началото връзката им имала известни проблеми, тъй като малко преди това Христо приключил дългогодишна връзка. Скоро след това Франческа забременява. Репортер на „ШОУ“ разбра, че преди близо седмица звездата от фермерското шоу е родила първородната си дъщеричка. „И ръцете ми аплодираха света, защото светът е мястото, където те видях. Добре дошло мило мое дете. Мама и Татко ти пожелават щастлив живот“, бяха първите думи на италианката след като стана майка.

С таткото си говорят и за сватба през лятото.

loading...

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР