Начало Талантливите деца на България Разпространява се светкавично! Милото детенце познава портретите на народните будители, а е...

Разпространява се светкавично! Милото детенце познава портретите на народните будители, а е едва на… (ВИДЕО)

651
0
СПОДЕЛИ
- Място за Вашата Реклама -

                                Тя е на година и седем месеца, но вече познава народните будители!

Над половин милион гледания за ден има видео, в което малко дете познава портретите на Ботев, Левски, Вазов и другите будители. Впечатляващо видео, на което малко българче посочва портретите на народните будители, предизвика заслужени удивления и положителни реакции в социалните мрежи.

За по-малко от 24 часа клипът, заснет в Деня на народните будители – 1 ноември е гледан над 600 000 пъти. Това дете е доказателство, че днешните деца са светлата искрица надежда за България. Да познават историята, традициите и славните будители на България е истинска гордост.

Такъв пример е и едно малко, но много умно българче, което смая хиляди потребители на социалните мрежи. Детето, което разпознава без грешка портретите на народните будители, се превърна в уникален интернет хит, след като неговата майка, качи клипче, в който детето показа знанията си.

Момиченцето се казва Кристина и е близо 2 годишно, информира телевизия BiT.

„Да си майка в днешно време не е лека задача. Но да научиш малкото си дете на стойностни неща като имената на великите българи е не само похвално, велико е!”, пише един от коментиралите под клипа.

Друг коментар пък зове: „В един от коментарите пише: Водете това дете в парламента, за да изпита седящите там.“

Снимките с лицата на великите: Христо Ботев, Иван Вазов, Васил Левски, Паисий Хилендарски, Неофит Рилски, Черноризец Храбър и останалите народни будители, се оказват лесна задача за малката умница Кристина.

loading...

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР