Начало Общество Новини Българите да спят спокойно, ако се наложи до 24 часа можем да...

Българите да спят спокойно, ако се наложи до 24 часа можем да пратим армия на българо-турската граница!

Българите да спят спокойно, ако се наложи до 24 часа можем да пратим армия на българо-турската граница!
На редовна пресконференция преди дни, президентът на Руската федерация – Владимир Путин отговори на множество въпроси на журналисти, но един изпъкна с отговора си от страна на държавния глава.

Зададен от журналист на ТАСС, касаещ нарастващото напрежение между България и Турция по повод признанията на турския премиер Чавушоглу, че чуждата държава има намеса в опрощаването на данъците за българското мюфтийство.

Президентът отговори решително и с хладен глас:

Абсолютно сме запознати със ситуацията! Това, което Турция твърди, че прави в България е абсолютна намеса в политиката на друга суверенна държава.

Ако ситуацията ескалира, Русия е готова да помогне на България по всякакъв начин. Дори сме готови да асистираме с военни части.

При нужда можем да разположим войски на българо-турската границата в рамките на няколко часа, най-много 24. Така,че българите могат да спят спокойно!

Това е „новината“, която българите жадуват да прочетат и чуят! Защото отново се надяват на помощ от страна на Русия. Дали обаче времената не са други и надеждите не са напразни?!

Източник: faktualno.com

1 КОМЕНТАР

  1. 24 часа много са! При оня “ лошия “ соц строй братска Русия трябваще да ни помогнв до втория час!!!!

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР