Начало Общество Здраве Хиляди започнаха да пият кафето си с масло, след като научиха ТАЙНАТА...

Хиляди започнаха да пият кафето си с масло, след като научиха ТАЙНАТА за приготвянето му от древни народи и ползите за ЗДРАВЕТО!

Хиляди започнаха да пият кафето си с масло, след като научиха ТАЙНАТА за приготвянето му от древни народи и ползите за ЗДРАВЕТО!Ободряващата напитка без която всеки един от нас безспорно не може да започне деня си е чаша кафе. Сутринта е още по прекрасна и ароматна с любимото ни кафе, което обикновено го пием със сметана или мляко. Но сега ще ви предложим по-нетрадиционна рецепта или точната дума би била по древен хилядолетен обичай.

Кафето с масло бързо стана нов хит сред гастрономите и любителите на ободряващата напитка. Новата смес не само има силен, плътен вкус, но също така помага и да свалите килограми. Оказва се обаче, че това не е нова тенденция, а обичаи на пиене на кафе на древни народи като монголската империя, бедуините – камилари – в пустинята и много други.

Тези, които са опитали ароматната напитка с масло, оставят само положителни впечатления. Напитката би могла да се приготви и в блендер – за да се превърне в течност.
Повечето от нас го предпочитат с пяна на повърхността. Но, ако желаете, бихте могли просто да допълните аромата му като отрежете малко масло и да го сложите в чашата си с кафе.

Ето какви са ползите за здравето:

Кафето с краве масло намалява риска от рак с 50%, риска от развитие на диабет тип II със 7%, предотвратява развитието на бактерии, които причиняват халитоза и т.н.

Ако опитате така кафето си ще бъдете изненадани от резултатите!

Напитката също помага за изчистването на артериите.

Кафето с краве масло спомага за развитието на функциите на мозъка.

Ще ви помогне да се отървете осезаемо от телесните мазнини!

Заслужава си и вие да опитате – само сложете парче краве масло в кафето си!

2 КОМЕНТАРА

  1. Най-старото достоверно сведение за пиене на кафе е от средата на 15 век и се отнася за суфийските общности в Йемен 2 МАСЛОТО НЕ ОЧИСТВА АРТЕРИИТЕ ТЪЙ КАТО СЪДЪРЖА ХОЛЕСТЕРОЛ КОЙТО СЕ ОТЛАГА ПО СТЕНИТЕ НА АРТЕРИИТЕ И ГИ СТЕСНЯВА И ЗАПУШВА!!!

    • V zavisimost ot kachestvoto na masloto e dali sudurza I kolko holesterol no za smetka na tova sudurza sushto omega 3 fatty acids, koito sa ot purva neobhodimost za nashiyat mozuk

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР