Начало Общество Здраве ЧУДНА НАПИТКА! 1 чаша на ден за 1 седмица изчиства токсините от...

ЧУДНА НАПИТКА! 1 чаша на ден за 1 седмица изчиства токсините от черния дроб и жлъчката! Освен това е и вкусна!

ЧУДНА НАПИТКА! 1 чаша на ден за 1 седмица изчиства токсините от черния дроб и жлъчката! Освен това е и вкусна!В забързаното ежедневие намираме все по-малко време за здравословни храни и напитки. Затова днес скъпи приятели сме ви подготвили една вълшебна напитка, която ще помогне да се отървете от вредните токсини и същевременно да отслабнете.

Много хората спират с лошите навици, тичат и тренират сутрин, хранят се балансирано, използват натурална козметика, но доста от тях са разочаровани от видимите резултати. Недостатъците на кожата си стоят, косата и ноктите са чупливи, нервите едвам издържат и др, пише За Жената.бг.

И всичко това, защото тялото ни се износва с времето, а след това му е все по-трудно да се възстанови. Това важи в особена степен за черния дроб, тъй като той е един вид филтър, който работи неуморно, за да ни предпази от вредните вещества. Но има решение!

За да функционира черният ни дроб добре и да не се претоварва, уверете се, че диетата ви съдържа достатъчно витамини. За попълване на нуждата от тях яжте повече плодове и зеленчуци. Съществуват и помощни напитки, които могат да ви бъдат полезни.

Днес представяме на вашето внимание прочистваща напитка с лимон и мента, която ще помогне на черния ви дроб да работи по-добре. Повярвайте, положителният ефект няма да отнеме много време!

Продукти:

50 грама прясна мента
25 мл лимонов сок
30 мл портокалов сок
1 литър вода
3 супени лъжици мед

Начин на приготвяне:

Оставете водата да заври в тенджера.
Добавете листата от мента, намалете огъня и варете в продължение на 5 минути.
Свалете тенджерата от котлона. Водата се оставя да се охлади до стайна температура.
Добавете лимоновия и портокаловия сок.

Подсладете с течен мед и разбъркайте.
Прецедете напитката. Готово!

За да изчистите черния дроб от токсини, е достатъчно да пиете само по 1 чаша на ден. Курсът на лечение – 1 седмица.

Всички компоненти стимулират черния дроб и жлъчния мехур. Също така, тази отвара помага при отравяне, добър ефект има и върху стомашно-чревния тракт. И най-важното – вкусна е и утолява жаждата!

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР