Начало Общество Любопитно Преждевременно роденото бебче хипопотам Фиона предизвика милиони гледания в YouTube (ВИДЕО)

Преждевременно роденото бебче хипопотам Фиона предизвика милиони гледания в YouTube (ВИДЕО)

Едва ли има по-сладко хипопотамче в света тези дни. Малката Фиона е само на 4 месеца и предизвика огромен интерес, след като показаха кадри във видео канала Youtube – над 13 млн. гледания! Специални грижи за нея се полагат в зоологическата градина в Синсинати.

Трудно е да се повярва, че Фиона е на 4 месеца! Радваме се за това от колко далеч идва тя през тези няколко кратки месеца. Тя е родена на 24 януари, шест седмици преждевременно и тежи едва 29 кг. Средното тегло при раждане на хипопотам е 55-100 паунда. Тя изискваше 24-часова критична грижа в продължение на няколко месеца.

През това време тя спечели милиони фенове, които я обичат, следват нейното развитие и се притесняват за нейното здраве. Вече можем да кажем, че е здрав млад хипопотам, който тази сутрин тежи на 254 килограма, и е усвоил изкуството да живее в дълбока вода. Тя черпи опит лице в лице с двамата си родители ежедневно чрез защитна бариера, работеща за събиране на семейството в бъдеще. Надяваме се, че посетителите ще могат да я видят това лято. Нямате търпение да я видите и вие, нали?

Фиона е тук днес, в отлична форма, която е получила от грижите си. Ето някои видеоклипове, които никога досега не сте виждали, на моментите, които са споделили през първите няколко месеца на Фиона. С много любов бяха грижите за Фиона, за да й помогнат да стане здрав и щастлив хипопотам! Това е епизод за сезон 2 на шоуто на Фиона.

 

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР