Начало Общество Новини Майка на българче взриви мрежите за детски възпитатели: Само турски език, бой,...

Майка на българче взриви мрежите за детски възпитатели: Само турски език, бой, обиди и заплахи! (ВИДЕО)

Майка на българче взриви мрежите за детски възпитатели: Само турски език, бой, обиди и заплахи! (ВИДЕО)Няма майка, която да не иска най-доброто за детето си, но случаите на насилие, грубо отношение и психически тормоз над най-беззащитните – децата на България за съжаление преминават всякакви човешки граници и основателно възмущават обществото и новините.

Последният случай на оплакала се публично майка е от русенския град Глоджево. Загрижена за детето си майка постави записващо устройство в дрехите му. А записът предизвика проверка.

„Децата всяка сутрин отиват с рев, не искат да влязат, треперят, нощем се събужда с кошмари. И това продължава месеци наред”, разказва Дениз пред Нова тв. Споделя, че 2-годишният й син не спира да плачe само като види как му приготвя дрехите за яслата. Разговаряла и с други родители как се чувстват техните деца. И те се оплакали. Това накарало младата жена да пристъпи към по-смели мерки – като постави звукозаписно устройство в дрехите на детето.

Това, което разбира я изумява и го споделя пред камера: „Не само, че децата биват обиждани, но и че вместо на български, с тях се говори само на турски език!

„Най-лошо впечатление ми направи, че псуват, удрят, обидни думи използват”, разказва Дениз. Друга майка се оплака, че наричали сина й „заспалия пръч“.

Обвинените в насилие възпитатели в яслата отрекоха.

Рефие Ралева, директор на детската градина каза, че ако бъдат открити нарушения, ще последват санкции.

Вижте още във видеото на Нова ТВ:

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР