Начало Общество ТАЗИ СТАТИЯ ВЗРИВИ СТРАНАТА! Една смела българка каза истината за циганите, която...

ТАЗИ СТАТИЯ ВЗРИВИ СТРАНАТА! Една смела българка каза истината за циганите, която горчи на всички управляващи!

ТАЗИ СТАТИЯ ВЗРИВИ СТРАНАТА! Една смела българка каза истината за циганите, която горчи на всички управляващи!
Снощи бях на протеста във Войводиново. В разговор с мен кмета на селото каза , че правителството и държавата пазят и толерират циганите.

Чест му прави , че в прав текст и пред камерите заяви това ( записа му е качен на стената ми ). Всъщност всички знаем това , но никой политик няма куража да го каже високо. Циганите са им необходими , те са техния сигурен билет за Парламента.

Политиците позволиха на циганите да преминат всички граници на допустимото поведение. Политиците изградиха у циганите чувството за безнаказаност и недосегаемост . Политиците умишлено отглеждат неуки , необразовани цигани , защото най – лесно се контролира и манипулира тъп човек. Само тъп човек ще гласува срещу 20 лева и 2 кебапчета .

Освен това държавата прави нещо незаконно – тя стимулира раждането на деца от деца. Естествено , така се осигуряват гласоподаватели . И за това първото родено за годината бебе беше циганче , от 15 годишна майка в Пазарджик .

Много лесно държавата ще реши проблема с циганите , и то по законен начин. Спират се всякакви помощи за ненавършилите 18 години майки. Спират се всякакви помощи за деца , които не ходят на училище . Разрушават се всички незаконни гета.

Всеки трети циганин е с ТЕЛК-ово решение , инвалид . Как се допринася това ? Ако аз си заграбя 300 кв.м земя във Войводиново и си построя там къща – ще бъде съборена за часове . Ако съм циганка обаче – никой няма да събори къщата , ще ползвам ток и вода без пари , няма да плащам никакви данъци , и ще получавам социални помощи . Найс , а ?

Снощи във Войводиново кмета каза още нещо интересно – на два адреса в селото има с адресни регистрации над 200 циганина . Как става тоя номер ? И като е публично известно защо никой не реагира от администрацията ? От друга страна държавата и правителството какво правят – циганите ни бият , ограбват ни , но държавата ги пази ? Защо бе ?

Държавата ще прати срещу нас , протестиращите 5 буса жандармерия и полиция , за да не отидем да протестираме в махалата , и евентуално да не пострада някой гласоподавател . Значи , на държавата не й пука , че е пребит военен , но незаконните къщи и самонастанилите се цигани се пазят . Живота на един военнослужещ българин е без значение , важното е да се пази “електората” .

Тоест – държавата пази незаконно настанилите се и мародерстващи цигани с жандармерията , на която се плаща с парите от нашите данъци .

Тоест – ние си плащаме , за да ни пребиват , ограбват и изнасилват циганите , защото държавата и правителството се подсигуряват с гласоподаватели.

Тоест – правителството взима от българите пари , за да отглежда цигани , които ще ни пребият или ограбят .

Тоест – българите работим и плащаме , за да има помощи , социални , ток , вода и други благинки за циганите , които се множат като мишките , и просто гласуват . Работим и плащаме на циганина , който гласува по команда , и в останалото време краде , граби и убива българи.

Господа политици , вашия електорат уби , изнасили и ограби стотици възрастни хора . Вашия електорат паразитира върху и без това изнемогващия български народ. Господа политици , вашия електорат убива България , и е крайно време да го осъзнаете . Защото народа го е осъзнал , и повече няма да търпи. И не изправяйте българин срещу българин , за да пазите електората . Това няма да ви спаси .

ДАРИНА ГОЧЕВА, Фейсбук

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР