Начало Общество Последните думи на Ласкин към жена му Алекс са разтърсващи…

Последните думи на Ласкин към жена му Алекс са разтърсващи…

Последните думи на Ласкин към жена му Алекс са разтърсващи... И в последните си мигове Ласкин се обвинявал, че е причинил мъка на близките си

Иван Ласкин не успя да се пребори за живота си и издъхна на 48-годишна възраст.

И в последните си мигове той се обвинявал, че е причинил толкова много нещастие на любимата си Алекс Сърчаджиева и дъщеря им. Дори на смъртния си одър не спирал да плаче и да пита актрисата: „Защо?. Защо е с него и защо толкова много обича, при положение, че той е идиот“, научи репортер на „ШОУ“ от близки до опечаленото семейство.

Едни от последните му думи към Алекс, които написа в личния си профил във „Фейсбук“ са красноречиви за истинските му чувства. „Аз живея с отблясъци от вода на тих вятър. Целувам устни толкова меки и сладки, че забравям всичко. Толкова си внимателна към идиот, като мен, толкова си грижовна… аз не те заслужавам. Но те обичам безкрайно. Защото си голям и любящ човек“.

Това не е първата проява на публично внимание към неговата спътница в живота. И макар за останалите винаги да е бил груб, в семейството се е изявявал като истински кавалер.

„Някои жени са изключително красиви. Споделям го, защото го чувствам. Тя е номер едно“, казва още по повод актрисата Сърчаджиева.

Уви, не успя да се откаже от алкохола, дори в името на дъщеря си, която със сълзи на очите неведнъж го е умолявала да се сбогува с този порок. Все пак опита и за известно време бе прочистил кръвта си от спиртните напитки. /Blitz.bg

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР