Начало Общество Българин с голямо сърце дари апартамент в Приморско на новородения Михайло от...

Българин с голямо сърце дари апартамент в Приморско на новородения Михайло от Украйна

Българин с голямо сърце дари апартамент в Приморско на новородения Михайло от УкрайнаБесарабският българин Иван Кирилов. От 20-ина години той развива успешен бизнес в Сливенско  Съдбата на детето е драматична, майка му едва е избягала от бомбардировките в 9-ия месец

Украински бизнесмен с голямо сърце дари апартамент в Приморско на първото бебе-бежанец в Бургас – малкия Михайло, който се роди навръх 3-ти март в УМБАЛ „Дева Мария“. Съдбата на детето е драматична.

Флагман.бг пръв я разказа. Майка му Олена, бременна в 9-ия месец, едва е успяла да избяга от бомбардировките в Украйна. Стигнала е до Бургас, а няколко дни по-късно е приета в университетската болница в кв.“Ветрен“, за да роди здраво и много жизнено бебе.

Иван Кирилов се трогнал от историята на бедстващата жена. Той е бесарабски българин. От 20-ина години живее и работи в България, управлява успешен бизнес в Сливен.

Щом чул историята на Олена и Михайло веднага решил – не само да подслони семейството, но и да дари апартамента си в Приморско на бедстващите украинци. Иван днес дойде на изписването на Михайло в УМБАЛ „Дева Мария“, поздрави майката и момченцето.

Майката Олена е в отлично здраве. Вече е спокойна след успешното раждане в УМБАЛ „Дева Мария“.

ВИЖТЕ ОЩЕ ВЪВ ВИДЕОТО:

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР