Site icon Опознай България

Мъж, спиран 186 пъти написа уникално послание към полицията (Снимка)

Мъж, спиран 186 пъти написа уникално послание към полицията (Снимка)Изнервен от постоянни полицейски проверки, мъж, живеещ в Холандия залепи на задното стъкло на колата си надпис, с който предупреждава органите на реда, че няма смисъл повече да го спират, защото не е нито дилър на наркотици, нито мутра.

През последната година и половина Кевин Пенинг бил „уважен“ цели 186 пъти, само защото кара BMW 6er, съобщава факти.бг.

„Живея в Белгия, но пътувам често до Нидерландия по работа и всеки път трябва да обяснявам на холандските ченгета, че тази кола не е скъпа. В Белгия може да се намери дори за €12 000. У нас обаче моделът струва повече, а данъкът му е много по-висок, и полицаите ме мислят за баровец“, разказва 23-годишният мъж.

„Купих колата за €20 000, на 10 години е, но въпреки това ме спират. Всеки път ми обясняват, че съм рисков контингент, защото съм пресичал често границата с Белгия и съм карал съмнителен автомобил“, възмущава се Кевин, който има бизнес с велосипеди.

В опит да си спести повече висене с разкрачени крака до колата си, Пенинг  заявил уникален предупредителен надпис за задното стъкло на любимото си BMW 635d, който гласи: „До холандската полиция: Спестете си усилията. Тази кола е спирана 186 пъти за проверка за наркотици!“.

Exit mobile version