Начало Общество Авто Мъж, спиран 186 пъти написа уникално послание към полицията (Снимка)

Мъж, спиран 186 пъти написа уникално послание към полицията (Снимка)

Мъж, спиран 186 пъти написа уникално послание към полицията (Снимка)Изнервен от постоянни полицейски проверки, мъж, живеещ в Холандия залепи на задното стъкло на колата си надпис, с който предупреждава органите на реда, че няма смисъл повече да го спират, защото не е нито дилър на наркотици, нито мутра.

През последната година и половина Кевин Пенинг бил „уважен“ цели 186 пъти, само защото кара BMW 6er, съобщава факти.бг.

„Живея в Белгия, но пътувам често до Нидерландия по работа и всеки път трябва да обяснявам на холандските ченгета, че тази кола не е скъпа. В Белгия може да се намери дори за €12 000. У нас обаче моделът струва повече, а данъкът му е много по-висок, и полицаите ме мислят за баровец“, разказва 23-годишният мъж.

„Купих колата за €20 000, на 10 години е, но въпреки това ме спират. Всеки път ми обясняват, че съм рисков контингент, защото съм пресичал често границата с Белгия и съм карал съмнителен автомобил“, възмущава се Кевин, който има бизнес с велосипеди.

В опит да си спести повече висене с разкрачени крака до колата си, Пенинг  заявил уникален предупредителен надпис за задното стъкло на любимото си BMW 635d, който гласи: „До холандската полиция: Спестете си усилията. Тази кола е спирана 186 пъти за проверка за наркотици!“.

Мъж, спиран 186 пъти написа уникално послание към полицията (Снимка)

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР