Начало Общество Арогантно и безпардонно: Маги Халваджиян заклейми президента Радев!

Арогантно и безпардонно: Маги Халваджиян заклейми президента Радев!

Арогантно и безпардонно: Маги Халваджиян заклейми президента Радев!Маги Халваджиян мрази всички с леви убеждения, според него Румен Радев е един от тях!

Има една тема, по която продуцентът Маги Халваджиян може да говори, без да спира и това е темата за БСП, комунистите и всички с леви убеждения. Ако има нещо, което арменецът открито признава, че презира, това са представителите на левицата. Към които той причислява и президента Румен Радев, пише Блиц.

Магърдич е убеден, че всичкото зло в страната ни идва именно отляво, затова, без да се поколебае, заклейми и държавния глава. Халваджиян е категоричен, че никога няма да предаде принципите си, вярата и морала. Нито да се извърти като онези фурнаджийски лопати, нагаждащи се спрямо конюнктурата.

Това е и причината да не подкрепя президента Румен Радев, при никакви обстоятелства.

„Не го познавам, не знам какъв човек е. Може да е готин, може и да е пич. Знам обаче едно, което е сигурно. И то е, че играе в левия отбор“ – това е повече от достатъчно за продуцента, за да зачеркне Радев отвсякъде.

Припомняме, че Халваджиян с присъщия си буен и огнен темперамент, остана лаконичен и сдържан към протестите в страната. И то само, защото през юли месец беше видял как оператор на Канал 3 е изгонен от протеста.

„Ще повярвам в този бунт само, когато видя как изритват от него и червените. Дотогава не!“, категоричен е Магърдич, според когото електоратът на БСП е беден, манипулиран и заблуден народ.

„Тези, в които някои хора вярват и се кълнат, изгониха два милиона българи в чужбина и обрекоха на глад и мизерия още шест милиона. Осем милиона изгубиха надеждите, вярата и мечтите си.

Затова не ми казвайте, че нямам право да обиждам този или онзи. Имам това право, както и всички българи“, ядосва се продуцентът.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР