Начало Общество Българи в Италия алармират: Масово изнасилват жените тук!

Българи в Италия алармират: Масово изнасилват жените тук!

Българи в Италия алармират: Масово изнасилват жените тук!Стотици български семейства, които са били на почивка в италианската Адриатика, са в потрес от груповото изнасилване на няколко жени и са взели решение да стягат куфарите. Изглежда никоя жена не е защитена от разпуснатите като животни африкански мигранти. Те били в изобилие в най-известния курорт в тази част на Италия. Четирима от тях предизвикват шок, гняв и засилени проверки в града след груповото изнасилване на полска туристка и побоя над нейния приятел през лятото тази година.

Двойката излязла на разходка по плажа и била нападната от четирима мароканци. Нападателите пребили мъжа, той изпаднал в безсъзнание. После изнасилили момичето. След това ги изоставили. Жертвата успяла да се добере до близка улица и там й помогнала проститутка. Двойката била приета в болница. След това нападение, четиримата нерези както са били наречени, атакувала друга жена. Тя било също изнасилена групово и изоставена в безпомощно състояние на улицата.

Римини е потресено от престъпленията. Кметът на града се е зарекъл да се намерят до един извършителите и да бъдат съдени по бързата процедура. Какво значение има всичко това? Италия както изглежда не може да защити жените от сексуално насилие и унижение, особено европейските туристки! Препълнено е с нелегални емигранти, които се задоволяват насила с местните жителки! /uniconbg.com

Българи в Италия алармират: Масово изнасилват жените тук!

Българи в Италия алармират: Масово изнасилват жените тук!

Българи в Италия алармират: Масово изнасилват жените тук!

Всеки ден в Италия са изнасилвани 11 жени, като от началото на тази година до края на юли техният брой е 2333 – би тревога Националният статистически институт в Рим. Огромното мнозинство от сексуално насилените представителки на нежния пол между Алпите и Сицилия са италианки – близо 70 на сто, след тях идват румънките с 9,7%, после мароканките – 2,7% и т.н. Ако се вярва на статистиците, в момента в Италия живеят 1 157 000 жени, които са били изнасилени поне веднъж откакто са на белия свят, пише монитор.бг.

Доколкото до насилвачите, изследване на специализирания в изучаването на социалните явления институт „Демоскопика“ показва, че през последните три години италианците сред тях са най-много – 61 на сто. После идва ред на румънците, които са 8,6%, мароканците – 6%, албанците – 1,9%, тунизийците – 1,3% и т.н. С други думи четирима от всеки десетима изнасилвачи са чужденци, като сред тях като цяло най-голям е броят на пришълците от Северна Африка. Тревожен пък за коренните жители на Апенините е фактът, че тенденцията е да нараства броят на италианците, които посягат със сила на жена – докато през първите 6 месеца на 2016 г. техният брой е бил 1474, през същия период н сегашната 2017-та те са станали 1534. Другата неприятна тенденция е тази, че напоследък изнасилвачите са все повече и повече образовани мъже, с професия и добри доходи, докато само преди десетилетие е било точно обратното.

За статистиците минимално успокоение от тревожното явление е лекото намаляване през последните седем месеца на оплакванията в полицията на изнасилени жени – от януари до края на юли 2016 те са били 2345, докато за същия период на 2017-та са с случили вече посочените 2333. В същото време обаче източници от службите на реда посочват, че напоследък все повече пострадали предпочитат да си мълчат за сполетялата ги физическа неприятност, отколкото да я направят публично достояние. Още повече, че голяма част от посегателствата върху нежния пол стават зад домашните стени, а те обикновено се оказват много дебели и не пропускат навън подобни вести.

Иначе последният възмутил Италия гнусен акт на изнасилване бе посегателството върху 80 годишна синьора в Северния парк на Милано – насилникът й според нея бил чужденец, но говорел много добре езика на Данте.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР