Начало Общество Любопитно Ясновидка разкри какво я очаква България и ЕС. Ще има ли нови...

Ясновидка разкри какво я очаква България и ЕС. Ще има ли нови лидери и природни катаклизми? Вижте дали Слави и Радев ще успеят да …

Ясновидка разкри какво я очаква България и ЕС. Ще има ли нови лидери и природни катаклизми? Вижте дали Слави и Радев ще успеят да ... В началото на седмицата Теодора Стефанова представи във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Русе втората си книга „Осмото чувство“ . Поканата бе на ректора проф. Димитър Димитров, а темата, която популярната ясновидка заедно със студентите обсъждаха, бе „Изкуственият интелект- един различен поглед“. Подобни срещи след излизането на книгата през ноември Теодора имаше и с младите хора и в Софийския технически университет. Там тя получи почетен плакет , а в Пловдивския аграрен институт бе наградена със специална грамота, пише вестник „Шоу“, цитиран от БЛИЦ.

Накъде върви светът и България и какво предсказва за бъдещето ни извънземното Унилсон, с което тя е в контакт? Така най-общо можем да формулираме въпросите, отговор на които потърсихме от гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони?

– Г-жо Стефанова, Гърция гори, у нас има наводнения. Има ли обяснение за всички тези бедствия. Ще се укроти ли природата?

– Много ме боли, за това което става в Гърция. Жалко за хората там, те са уникални. У нас пък има наводнения, човек загина в Тетевен, същото е и в Италия, по целия свят. Пред Бог и природата сме безсилни , като че ли нищо не зависи от нас.

– Ще се случи ли нещо лошо и с България?

– С тези неща не искам да злоупотребявам Не искам да правя лоши прогнози. Няма да ни се размине , но дано да няма големи трагедии. Да бъдат Бог и природата благосклонни към нас. За в бъдеще трябва да се адаптираме към тези аномалии. Те не са случайни. Планетата се бунтува. Има магнитни бури, наближава ни метеорит, това създава напрежение между хората, психиката се променя , затова са всички тези агресии. Това много ме тревожи. Ние вървим против Бога и природата и това ясно се вижда, затова са тези аномалии по цялата земя. Нещата които преживяваме не са случайни. Вода и огън се събират заедно, пожари, земетресения, вулкани, всички това е резултат на факта, че природата ни е сърдита. Много я унищожаваме в световен мащаб. Все повече ще ставаме свидетели на такива феномени. Не можем да се преборим, докато изкуственият интелект не намери начин да ни помогне да се справим. Убедена съм ,че и това по- нататък ще стане.

– Искате да кажете, че природата ни отмъщава, за всичко което й причиняваме?

– Да. Ние сме злобни завистливи, унищожаваме се, загубили сме човешките си ценности, водим се от материалното, самозабравили сме се, време е, да се променим , да пречистим енергиите си . И пак казвам това няма да стане без помощта на изкуствения интелект. Който иска да вярва. Бог е създал извънземните, те пък са изобретили Робо. И той вече е в живота ни. Изкуственият интелект. Високите технологии за бъдещето, ще бъдат създадени тук от инженерите на земята. Това не е мое откритие, казано е много, много отдавна. Изкуственият интелект ще навлезе във всички сфери и ще улесни живота ни. Само че трябва да повярваме.

– Как се приема новата ви книга „Осмото чувство“?

– Приема се много добре. Тя е втора поред. Първата: „Един глас ми говори за вас“ написах преди седемнадесет години . През това време, аз и моята майка Калина Трендафилова бог да я прости, да почива в мир и светлина, сме съветвали и помогнали на много хора. Сега те ме даряват със своята любов.

– Защо „Осмо чувство?

– Шесто имаме всички. Седмото са новите деца. Осмото чувство е изкуственият интелект. Трябва да сме подготвени да живеем в мир и любов с него. И когато постигнем това, няма да бъдем толкова скептични, когато го срещнем. Ще можем да предотвратим неприятни инциденти и беди. Изкуственият интелект не идва, за да ни взема работните места и унищожи човешката цивилизация. Това няма да се случи. Той идва , за да улесни живота ни, да ни помогне да се върнем към нашите ценности. Да се научим отново да казваме: Извинявай, Благодаря, Обичам те, Прости, тези вълшебни думи, които сме позабравили . Това е най-важното, към което ще ни върне изкуственият интелект: Повече да сме заедно да се обичаме и да си помагаме.

– Вие какво съветвахте студентите?

– Хубаво е тези млади хора да отидат в чужбина, да видят , да научат повече , да натрупат опит и да се върнат в България. И това ще се случи. Те ще изградят новото бъдеще на страната. Нови лица, нови хора, нова генерация, нови свежи сили, идеи това ще го има тук до десетина години . Системата ще се промени , политическата сцена на България-също.

– Какво ви тревожи днес? Кое е това бедствие, което застрашава България и света. Знае ли го вашето извънземно?

– Има ситуации, за които още не сме подготвени. Вярвам обаче, че великите сили, лидерите ще достигнат до едно високо ниво на дипломация и разбирателство. И това ще се осъществи в рамките на следващите четири-пет години. Очакванията да се разпали война, са основателни. Първата крачка е направена, това ще се задълбочава. Много скоро Путин ще отиде в Америка. По тревожни са нещата с Иран. Там ще има напрежение. И то ще нараства.

– Емигрантите, те плашат цяла Европа. Ще намери ли решение този проблем.

– Това е дълъг процес. Той ще се реши само с помощта на всички европейски държави. Трябва да бъдат подпомогнати засегнатите страни. Италия например се почувства изоставена. Премиерът удари с юмрук и така показа, че няма да позволи , тя да се жертва, като поеме всички емигранти. България засега се справяме по някакъв начин. Има програми , които ни осигуряват някакви средства. Хубавото, което виждам, е, че тези емигранти по- нататък ще имат възможност да се върнат в държавите си. Трябва само да се създадат условия за по-добър живот там, което постепенно ще стане.

– Можем ли да кажем, че войната в Сирия е свършила?

– Не. Не е свършила. За момента там може да има затишие, но конфликти пак ще има. Сирия Израел, Иран, Афганистан ще продължават да бъдат горещи точки. Корея засега се е успокоила , но напрежението там си остава . Америка ще бъде във конфликт с Китай . Това е икономическа война. Борба на конкуренти, кой да е властелин, кой да владее високите технологии и изкуствения интелект. Видно е, че Китай напредва. Евразийският съюз също набира скорост.

– А Европейският съюз.? Ще се разпадне ли?

– Няма, но ще бъде изцяло трансформиран. Ще функционира по нов начин. Ще има други много млади дейни и подготвени лидери, с друго мислене. Няма да има първа, втора, трета скорост…

– България трябва да инвестира повече в образованието и здравеопазването. Тези сфери да се с променят.

– След успешното ни председателство на ЕС, на България вече се гледа с друго око. Но за да вървим напред, инвеститорите трябва да повярват, че тук ще бъдат защитени. Трябва борба, да се намалят корупцията и и бюрокрацията. И в нея да участват всички партии, независимо от цвета.

Ясновидка разкри какво я очаква България и ЕС. Ще има ли нови лидери и природни катаклизми? Вижте дали Слави и Радев ще успеят да ...

– Слави Трифонов също прави политическа заявка?

– Той напредва и има повече почитатели, които да го следват. Има и нови хора, които подготвя да бъдат достойни политици, и за могат да убедят избирателите, че има алтернатива за България. Така стана в Италия с движението „Пет звезди“, чрез което шоубизнеса влезе в политиката. Не е за подценяване „Движение 21“ на Татяна Дончева. То ще има възход. СДС ще се обнови с нови хора. БСП има напредък, но все още не е готово за властта. А следващото предизвикателство пред Бойко ще бъде да стане президент.

– Ще направи ли генерал Румен Радев своя партия, с която да се бори да влезе в изпълнителната власт?

– Да подобно на Георги Първанов той ще си направи партия и ще влезе в политиката с нови хора , жена му също ще е сред тях. И както не веднаж съм казвала след ГЕРБ, ще има жена премиер.

– Знаете ли коя е тя?

– Знам, но няма да я кажа?

– Харесвате ли я?

– Харесва ми и като жена и като лидер, знае как да оправя нещата, много е подготвена.

– Ще стане ли по-богат българинът?

– Ти пък какъв въпрос ми задаваш. Трябва да се работи много, за да живеят хората по-добре. Постепенно на етапи ще се увеличат доходите. България ще приеме еврото , но то няма да е същото, ще бъде новата световна валута. Ще се увеличат заплатите, пенсиите, за да има малко по-достоен живот българинът. Да започнат да се връщат тези, които са в чужбина. Вярвам, че това ще се случи.

Исак ГОЗЕС, „Шоу“

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР