Начало Общество Любопитно Помните ли Корадо Катани от „Октопод“? Вижте как изглежда днес и коя...

Помните ли Корадо Катани от „Октопод“? Вижте как изглежда днес и коя е жената до него

Помните ли Корадо Катани от „Октопод“? Вижте как изглежда днес и коя е жената до него Италианският мачо, разплакал стотици нежни сърца с непостоянството си в любовта, завладелият планетата с ролята на комисаря антимафиот Корадо Катани – актьор Микеле Плачидо изглежда ще кара старостта си в самота. Младата му съпруга Федерика Винченти обясни пред светско списание, че било много трудно да се спи с дъртак, тъй като младата плът си искала нейното, а старостта направо изяждала любовта, пише Ретро.бг.

Помните ли Корадо Катани от „Октопод“? Вижте как изглежда днес и коя е жената до него Плачидо сега е на 71 години, жена му, която е актриса, е на 36. Той я сваля в началото на хилядолетието, когато тя е само на 19 години. През 2006-а се ражда синът им Габриеле, а преди 5 години двамата вдигат грандиозна сватба в тяхната родна област Пулия. Федерика е само с 4 години по-млада от дъщерята на комисар Катани – Виоланте, която е родена от неговия брак с известната от филма „Кръстникът“ актриса Симонета Стефанели.

Помните ли Корадо Катани от „Октопод“? Вижте как изглежда днес и коя е жената до него След нея и преди да стигне до сегашната си съпруга, Микеле Плачидо се жени няколко пъти, като междувременно през леглото му според светската клюка преминават десетки хубавици. Дали притисната от него и сина им, или пък „захапана“ от собствената си съвест, Федерика съжали за грозния си коментар и заяви, че засега не възнамерявала да иска развод, но пак намекна, че е трудно да се живее със старец, особено ако ти е съпруг.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР