Начало Общество Любопитно Су-27 срещу Ф-16? Отговорът във ВИДЕО-то е очевиден! Превъзходството е на страната...

Су-27 срещу Ф-16? Отговорът във ВИДЕО-то е очевиден! Превъзходството е на страната на…

Руският изтребител Су-27 отблъсква НАТО-вски F-16 след като приближи самолета на руския министър на отбраната. Изтребителят на F-16 на НАТО се опита да се доближи до самолета на руския министър на отбраната над неутралните води на Балтийско море. Самолетът е бил предпазен от руски Су-27, придружаващ самолета на министъра, според журналисти, които бяха на борда.

Руският самолет е бил на път за град Калининград, западно руски ексклав между Полша и Литва по Балтийско море, където министърът на отбраната Сергей Шойгу обсъди въпросите на сигурността с представители на отбраната в сряда. Докато един самолет на НАТО се опитваше да се приближи до руския самолет, руски изтребител Су-27 се запъти и наклони крилата си, очевидно показвайки оръжейното си оборудване. След това F-16 отлетя.

В понеделник американски самолет-шпион на RC-135, който лети към руската граница, направи „провокативен обрат“ към Су-27 от Балтийския флот, който беше избутан за мисия за прихващане. Сблъсъците на руски и американски самолети над водите на Балтийско море очевидно стават все по-чести напоследък. Руски изтребител прихвана малка група американски военни самолети, включително военни самолети на Boeing KC-135 Stratotanker, два бомбардировача B-1 и един B-52, по време на годишното обучение на BALTOPS (Балтийските операции). Руските военни прихванали друг бомбардировач Б-52 в същия район и бил ескортиран от изтребител ​​Су-27 далеч от руската територия.

F-16 не е лош, но Су-27 е превъзходен самолет!

Ето защо Су-27 категорично превъзхожда противника си. Вижте във ВИДЕОТО по-долу:

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР