Начало Общество На браздата Щастливо знамение! Теленцето със сърце на челото прочу село Каменец: Туристите в...

Щастливо знамение! Теленцето със сърце на челото прочу село Каменец: Туристите в селото повече от местните жители (Снимки)

Щастливо знамение! Теленцето със сърце на челото прочу село Каменец: Туристите в селото повече от местните жители (Снимки) Същият ден се родило и черно теле с бяла глава

Броят на туристите в момчилградско село надмина този на местните жители. Над десет души са посетили Каменец след новината на 24rodopi.com за теленцето, което се роди със сърце на челото. Знамението от Родопите предизвика огромен интерес от страна на любопитни нашенци, разкриха жители на Каменец.

Едва седем души живеят в населеното място. По избирателен списък пък те са 28.
Теленцето се родило във фермата на местните животновъди от „Нашата ферма“. Същия ден на бял свят се появило и друго уникално теленце – цялото черно с бяла глава.

Щастливо знамение! Теленцето със сърце на челото прочу село Каменец: Туристите в селото повече от местните жители (Снимки)„Майката на теленцето със сърце на челото също има петно, което наподобява сърце. На другото теленце, което се роди същия ден, с няколко часа разлика, майката също е с бяла глава“, уточнява животновъдът Хасан Хасан.

Семейство от Бурса, което е на гости при роднини в Кърджали, потърси 24rodopi.com, за да научат как да стигнат до фермата. „На късмет е да докоснеш челото на такова животно“, споделиха те.

24rodopi.com

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР